Form No. 3406-288 Rev A Reelmaster®-ajoyksiköt 5210/5410/5510/5610 Mallinro: Mallinro: Mallinro: Mallinro: Rekisteröi tuotteesi osoitteessa www.Toro.com.
Tämä tuote on asianmukaisten eurooppalaisten direktiivien mukainen. Lisätietoja on erillisessä tuotekohtaisessa vaatimustenmukaisuusvakuutuksessa. Kuva 1 VAARA 1. Varoitusmerkintä KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus Tämä tuote sisältää kemikaaleja, jotka Kalifornian osavaltion tietojen mukaan aiheuttavat syöpää, synnynnäisiä epämuodostumia tai lisääntymiseen liittyvää haittaa.
Turvaohjeet Kunnossapitotaulukko ...............................................39 Päivittäisen huollon tarkastuslista..............................40 Huoltovälitaulukko .................................................41 Voitelu .....................................................................41 Laakerien ja holkkien rasvaus ...................................41 Moottorin huolto ......................................................43 Ilmanpuhdistimen huolto ........................................
• – Varo töyssyjä, kuoppia ja muita piileviä vaaroja. ◊ virheellinen kiinnitys tai kuorman jakauma. Omistaja/käyttäjä voi estää itselleen tai muille henkilöille tai omaisuudelle aiheutuneet vahingot ja on siksi vastuussa niistä. – Älä tee jyrkkiä käännöksiä. Ole varovainen peruuttaessasi. – Käytä vastapainoja tai pyöräpainoja aina, kun käyttöoppaassa niin kehotetaan. Valmistelut • Pidä silmällä monttuja ja muita piileviä vaaroja.
Toro-ajoleikkurien turvallisuus • Älä käytä leikkuria alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Seuraavassa luettelossa on Toro-tuotteita koskevia turvaohjeita ja muita turvallisuustietoja, jotka käyttäjän on syytä tietää ja jotka eivät sisälly CEN-, ISO- tai ANSI-standardeihin. • Ole varovainen lastatessasi konetta perävaunuun tai kuorma-autoon. • Ole varovainen lähestyessäsi kulmia, joissa on huono Tämä tuote voi katkaista jalan tai käden sekä singota esineitä.
Tämän laitteen värinätaso takana on enintään 0,5 m/s2. Mittaustulos perustuu samanlaisilla koneilla standardin EN 1032 mukaisesti tehtyihin mittauksiin. leikkaaminen. Huolimaton käyttö epätasaisella maalla, kimmokkeet tai väärin sijoitetut turvalaitteet voivat aiheuttaa sinkoutuvista esineistä aiheutuvia vammoja. Älä jatka leikkaamista ennen kuin alueella ei enää ole ketään.
Turva- ja ohjetarrat Turva- ja ohjetarrat on sijoitettu hyvin näkyville paikoille mahdollisten vaara-alueiden lähettyville. Korvaa vioittuneet tai kadonneet tarrat uusilla. 108-5278 1. Lue käyttöopas. 106-6754 1. Vaara – älä kosketa kuumaa pintaa. 2. Silpoutumisvaara, tuuletin; takertumisvaara, vyö – pysy etäällä liikkuvista osista. 93-7272 1. Silpoutumisvaara, tuuletin – pysy etäällä liikkuvista osista. 110-0986 93–6696 1. Kytke seisontajarru painamalla jarrupoljinta ja seisontajarrupoljinta. 1.
110-8921 110-8924 1. Vaara – lue käyttöopas ja hanki koulutusta. 1. Ajoyksikön nopeus 2. Esineiden sinkoutumisvaara – pidä sivulliset turvallisen matkan päässä koneesta. 2. Hidas 3. Nopea 3. Vaara – älä pysäköi konetta rinteeseen. Kytke seisontajarru, laske leikkuuyksiköt, sammuta moottori ja irrota virta-avain ennen kuin poistut koneen luota. 4. Kaatumisvaara – hidasta ennen kääntymistä, älä käänny suurilla nopeuksilla, laske leikkuuyksiköt ajaessasi rinteitä alas. 5. Vaara – lue käyttöopas.
110-0998 1. Ajovalot 2. Kelat käytössä 3. Kelat pois käytöstä – vain nosto 4. Kelat laskettu ja toiminnassa, kun käyttövalmiudessa – eteenpäin ja läppäys 5. Kelat nostettu, ei toiminnassa 6. Kaasu – nopea 7. Kaasu – hidas 8. Lue käyttöopas.
110-0996 (Käytettäväksi mallien 5510 ja 5610 sekä 7 tuuman kelan leikkuuyksikköjen kanssa) 1. Etukelojen piirien säätimet 3. Leikkuu ja läppäys 5. Leikkuukorkeus 2. Takakelojen piirien säätimet 4. Lue käyttöopas. 6. Ajoyksikön nopeus 110-8923 (Käytettäväksi mallien 5210 ja 5410 sekä 5 tuuman kelan leikkuuyksikköjen kanssa) 1. Etukelojen piirien säätimet 3. Leikkuu ja läppäys 5. Leikkuukorkeus 2. Takakelojen piirien säätimet 4. Lue käyttöopas. 6.
0-0990 1. Lue käyttöopas. Akkusymbolit Akussa on joitain tai kaikki näistä symboleista 1. Räjähdysvaara 6. Pidä sivulliset turvallisen matkan päässä akusta. 2. Ei tulta, liekkejä eikä tupakointia. 7. Käytä silmäsuojaimia: räjähtävät kaasut voivat sokeuttaa ja aiheuttaa muita vammoja. 3. Syövyttävien nesteiden/kemiallisten palovammojen vaara 8. Akkuhappo voi sokeuttaa tai aiheuttaa vakavia syöpymiä. 4. Käytä silmäsuojaimia 9. Huuhtele silmät heti vedellä ja hankkiudu heti lääkärin hoitoon. 10.
Käyttöönotto Irralliset osat Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Ohjeet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Määrä Käyttökohde Mitään osia ei tarvita – Aseta oikea rengaspaine. Mitään osia ei tarvita – Säädä askelman korkeus. Mitään osia ei tarvita – Säädä tukivarren asento. Asenna leikkuuyksiköt – Mitään osia ei tarvita Säädä nurmentasausjousi. Takapainot (koko vaihtelee kokoonpanon mukaan).
Kuva 2 1. Askelma 2. Askelman kiinnikkeet Kuva 3 1. Tukivarsi 2. Nosta tai laske askelma haluttuun korkeuteen ja kiinnitä kiinnikkeet takaisin runkoon kahdella pultilla ja mutterilla. 3. Pultit (2) 2. Kiinnikkeet 2. Kierrä tukivarsi haluttuun asentoon ja kiristä kaksi pulttia. 3. Toista toimenpide toiselle askelmalle. 3 4 Tukivarren asennon säätö Leikkuuyksiköiden asennus Mitään osia ei tarvita Vaiheeseen tarvittavat osat: Ohjeet Tukivarren asento voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaan.
Kuva 6 1. Vastakkainen kannattimen kieleke D. 2. Tangon kiinnike Asenna tangon kiinnike leikkuuyksikön kielekkeisiin lukkopulteilla ja muttereilla (Kuva 6). Huomaa: Kun asennat tai irrotat leikkuuyksiköitä, varmista että asennat sokan jousisylinterin aukkoon, joka on tangon kiinnikkeen vieressä. Muussa tapauksessa sokka on asennettava tangon päässä olevaan aukkoon. Kuva 4 1.
Kuva 10 1. Nostovarren ketju 2. Ketjukiinnike 13. Päällystä kelamoottorin ura-akseli puhtaalla rasvalla. 14. Voitele kelamoottorin O-rengas ja asenna se moottorin laippaan. Kuva 8 1. Nostovarsi 3. Nostovarren tapin haarukkapää 15. Asenna moottori kiertämällä sitä myötäpäivään niin, että moottorin laipat eivät koske kantaruuveihin (Kuva 11). Kierrä moottoria vastapäivään, kunnes laipat ympäröivät kantaruuvit. Kiristä sitten kantaruuvit. 2. Kannattimen akseli 9.
5 Nurmentasausjousen säätö Mitään osia ei tarvita Ohjeet Nurmentasausjousi (Kuva 12) siirtää painoa eturullalta takarullalle. (Näin voidaan vähentää aaltokuvioita nurmessa.) Tärkeää: Tee jousen säädöt leikkuuyksikön ollessa asennettuna ajoyksikköön, osoittaessa suoraan eteenpäin ja laskettuna työpajan lattialle. 1. Varmista, että sokka on asennettuna tangon taimmaiseen aukkoon (Kuva 12). Kuva 12 1. Nurmentasausjousi 3. Tanko 2. Sokka 4. Kuusiomutterit 2.
6 Takapainojen asentaminen Vaiheeseen tarvittavat osat: Vaihtelee Takapainot (koko vaihtelee kokoonpanon mukaan). Ohjeet Reelmaster-ajoyksiköt 5410, 5510 ja 5610 täyttävät seuraavat standardit, kun ne on varustettu takapainoilla ja/tai kun takapyörissä on 41 kg:n kalsiumkloridipainolasti: CEN-standardi EN 836:1997, ISO-standardi 5395:1990 ja ANSI B71.4-2004 -standardi. Määritä kokoonpanossa tarvittavat lisäpainoyhdistelmät seuraavien taulukoiden avulla.
Määritä vaadittavat takapainot seuraavan taulukon avulla, kun 4 Post ROPS -muunnossarja on asennettu.
Määritä vaadittavat takapainot seuraavan taulukon avulla, kun ajoyksikön 2 Post ROPS -järjestelmään kuuluu aurinkosuojakatos.
Kuva 13 1. Paino 2. Lukkopultti 3. Mutteri Asenna nelipyörävetomalleihin tarvittava määrä painoja (katso painotaulukot) takapuskurin päälle tai alle (katso Kuva 14). Kuva 14 1. Ajon jakelulohko 5. Paino(t) 2. Välikappaleet 6. Lukkopultti 3. Pultit 4. Aluslaatat 7. Mutteri • Irrota kolme pulttia, aluslaatat ja välikappaleet, jotka kiinnittävät ajon jakelulohkon takapuskurin alle (Kuva 14a). • Asenna tarvittavat painot takapuskurin päälle ja/tai alle.
7 Asenna CE-tarrat Vaiheeseen tarvittavat osat: 1 Tarra – CE 1 Turvatarra – CE Ohjeet 1. Kiinnitä CE-vaatimusten täyttämiseksi CE-tarra (osanro 93–7252) ajoyksikön vasempaan runkokaiteeseen. Kuva 15 2. Kiinnitä CE-vaatimusten täyttämiseksi CE-turvatarra (osanro 110–8986) entisen tarran (osanro 110–8924) päälle. 1. Kuminen läpivientisuojus 3. Irrota mutteri konepellin salpa-asennelmasta (Kuva 16).
9 Leikkuuyksikön tukitelineen käyttö Vaiheeseen tarvittavat osat: 1 Leikkuuyksikön tukiteline Ohjeet Jos leikkuuyksikköä on kallistettava kiinteän terän / kelan esiin saamiseksi, nosta leikkuuyksikön takaosa tukitelineen varaan siten, että runkopalkin säätöruuvien takaosan mutterit eivät nojaa työpintaan (Kuva 17). Kuva 18 1. Ketjukiinnike 3. Leikkuuyksikön tukiteline 2.
Laitteen yleiskatsaus Kuva 19 1. Mittapalkki 2. Korkeuden säätöruuvi Kuva 20 4. Tasaajan tasauskorkeuden asetuksen aukot 5. Aukko ei käytössä 3. Mutteri 1. Konepelti 5. Istuin 2. Käyttäjän istuin 6. Etuleikkuuyksiköt 3. Tukivarsi 7. Takaleikkuuyksiköt 4. Ohjauspyörä 11 Ohjauslaitteet Istuimen säätönupit Käyttöoppaat ja turvallisuusvideo Istuimen säätövivun (Kuva 21) avulla istuinta voidaan säätää pitkittäissuunnassa. Painon säätönupilla istuin voidaan säätää käyttäjän painon mukaan.
5 kuormittamattoman maksiminopeuden, säädä kaasu nopealle ja paina poljin pohjaan. 6 7 8 4 Kun haluat pysähtyä, nosta jalkaa ajopolkimelta ja anna polkimen palautua keskiasentoon. 9 10 3 2 1 G003956 Kuva 23 1. Kaasuvipu 6. Moottorin jäähdytysnesteen lämpömittari Kuva 22 1. Ajopoljin 4. Jarrupoljin 2. Käytössä / pois käytöstä -kytkin 7. Moottorin öljynpaineen varoitusvalo 2. Leikkuunopeuden rajoitin 5. Seisontajarru 3. Hehkutulppien merkkivalo 8. Latauksen merkkivalo 3. Välikappaleet 6.
Leikkuunohjausvipu Tällä vivulla (Kuva 23) nostetaan ja lasketaan leikkuuyksikköjä. Sillä myös käynnistetään ja sammutetaan leikkuupäät, kun leikkuupäät ovat käytössä leikkuutilassa. Hehkutulppien merkkivalo Tämä valo (Kuva 23) syttyy, kun hehkutulpat ovat käytössä. Moottorin öljynpaineen varoitusvalo Tämä varoitusvalo (Kuva 23) ilmoittaa, että moottorin öljynpaine on liian alhainen. Latauksen merkkivalo Kuva 25 1.
Pistorasia Pistorasia on 12 voltin virtalähde elektronisille laitteille (Kuva 29). Kuva 27 Kuva 29 1. Polttoainesäiliön korkki 2. Polttoainemittari 1. Pistorasia Ajovalojen kytkin Sytytä ajovalot kääntämällä kytkintä alaspäin (Kuva 28). Kuva 28 1.
Tekniset tiedot Huomaa: Ominaisuuksia ja rakennetta voidaan muuttaa ilmoittamatta.
Käyttö Huomaa: Koneen vasen ja oikea puoli määritellään normaalista käyttöasennosta käsin. VAROITUS Jos avain jätetään virtalukkoon, joku voi vahingossa käynnistää moottorin ja vahingoittaa vakavasti lähellä olijoita. Laske leikkuuyksiköt maahan, kytke seisontajarru ja irrota virta-avain virtalukosta ennen huoltotöitä tai koneen säätöä.
Jäähdytysjärjestelmän tarkistus Polttoainesäiliön täyttö Polttoainesäiliön tilavuus on 51 l. 1. Irrota polttoainesäiliön korkki (Kuva 33). Poista roskat säleiköstä, öljynjäähdyttimestä ja jäähdyttimen etuosasta päivittäin tai useammin, jos olosuhteet ovat pölyiset ja likaiset. Katso kohta Roskien poisto jäähdytysjärjestelmästä, Jäähdytysjärjestelmän huolto (sivu 49). Jäähdytysjärjestelmä on täytetty veden ja pysyvän etyleeniglykolipakkasnesteen seoksella (seossuhde 50:50).
Hydraulinesteen tarkistus Koneen nestesäiliöön on laitettu tehtaalla 30 litraa korkealaatuista hydraulinestettä. Tarkista hydraulinesteen taso ennen moottorin ensimmäistä käynnistystä, ja sen jälkeen päivittäin. Suositettu neste: Toro Premium All Season Hydraulic Fluid (Saatavana 19 l:n astioissa tai 208 l:n tynnyreissä. Katso näiden osien osanumerot osaluettelosta tai pyydä Toro-jälleenmyyjältä.
• Moottori on pysähtynyt polttoaineen loppumisen vuoksi. • Polttoainejärjestelmän osia on huollettu (esim. suodatin vaihdettu, vedenerotin huollettu). HENGENVAARA Tietyissä olosuhteissa dieselpolttoaine ja polttoainehöyryt ovat erittäin tulenarkoja ja räjähdysherkkiä. Polttoaineen aiheuttamasta tulipalosta tai räjähdyksestä voi olla seurauksena palovammoja ja omaisuusvahinkoja. • Täytä polttoainesäiliö suppilon avulla ulkona tai avoimessa tilassa, kun moottori on sammutettu ja jäähtynyt.
(istuimen alla) on asetettu oikein. Säädä kelan nopeuden säätimiä seuraavasti: 4. Käännä avain virtalukossa Päällä-asentoon. Sähkötoiminen polttoainepumppu käynnistyy, jolloin se työntää ilmaa ulos ilmausruuvin kautta. Anna virta-avaimen olla Päällä-asennossa, kunnes ruuvin ympäriltä tulee yhtenäinen polttoainevirta. 5. Kiristä ruuvi ja käännä avain Pois-asentoon. 1. Valitse leikkuukorkeus, johon leikkuuyksiköt on asetettu. 2. Valitse olosuhteisiin parhaiten sopiva ajonopeus. 3.
Kuva 38 1. Etukelojen piirien säätimet 3. Kela – leikkaus ja läppäys 5. Kelat – leikkuukorkeus 2. Takakelojen piirien säätimet 4. Lue käyttöopas. 6. Ajoyksikön nopeus Kuva 39 1. Etukelojen piirien säätimet 3. Kela – leikkaus ja läppäys 5. Kelat – leikkuukorkeus 2. Takakelojen piirien säätimet 4. Lue käyttöopas. 6. Ajoyksikön nopeus Nostovarren vastapainon säätö jousiohjaimen takaosaan kaiken vastapainon poistamiseksi (neljäs asento). 1.
VAROITUS Jouset ovat kireällä. Ole varovainen kiristäessäsi niitä. 3. Kun vapautat jousikuormitusta, irrota pultti ja lukkomutteri, joilla jousiohjain on kiinni kannattimessa (Kuva 40). Kuva 41 1. Kytkin 1 Koneen työntäminen tai hinaaminen 2 g019276 Kuva 40 1. Jousi 2. Nostovarren anturi Hätätilanteessa konetta voidaan liikuttaa avaamalla hydraulisessa säätötilavuuspumpussa oleva ohitusventtiili ja työntämällä tai hinaamalla konetta. 2. Jousiohjain 4.
Nostokohdat Huomaa: Tue kone tarvittaessa pukkien avulla. • Edessä – nelikulmainen alusta, akseliputken alla kunkin eturenkaan sisäpuolella (Kuva 43). Kuva 45 1. Takakiinnityspiste Tietoa vianmääritysvalosta Kuva 43 Koneessa on vianmääritysvalo, joka ilmoittaa, jos elektroninen säädin havaitsee elektroniikkavian. Vianmääritysvalo sijaitsee tukivarressa (Kuva 46).
Turvakytkimen toiminnan tarkastus Jos säätimen vianmääritysvalo vilkkuu, säädin on havainnut jonkin seuraavista ongelmista: 1. Pysäköi kone tasaiselle alustalle, laske leikkuuyksiköt alas, pysäytä moottori ja kytke seisontajarru. • Jossakin ulostulossa on ollut oikosulku. • Jossakin ulostulossa on katkosvika. 2. Irrota huoltopaneeli tukivarren sivusta. Määritä vianmääritysnäytön perusteella, missä ulostulossa vika on. Katso kohta Turvakytkinten tarkastus. 3.
Jos ulostulon merkkivalot palavat oikein, mutta kone ei toimi oikein, vika on muualla kuin sähköjärjestelmässä. Suorita tarvittavat korjaukset. ACE-vianmääritysjärjestelmän vaihtokytkintä, jolloin merkkivaloksi vaihtuu ”inputs displayed”. ACE-vianmääritysjärjestelmässä palaa kunkin sisääntulon merkkivalo silloin, kun tämän sisääntulon kytkin suljetaan.
leikkuuyksikköjä leikkuunohjausvivulla (etuleikkuuyksiköt on ajastettu laskeutumaan ennen takaleikkuuyksikköjä). Kun haluat liikkua eteenpäin ja leikata nurmea, paina ajopoljinta eteenpäin. Huomaa: Kun konetta on käytetty täydellä kuormalla, anna moottorin käydä joutokäynnillä viisi minuuttia, ennen kuin sammutat sen. Muutoin turboahtimeen voi tulla vikoja. Kuljetus Siirrä Käytössä / pois käytöstä -kytkin Pois käytöstä -asentoon ja nosta leikkuuyksiköt kuljetusasentoon.
Kunnossapito Huomaa: Koneen vasen ja oikea puoli määritellään normaalista käyttöasennosta käsin. Kunnossapitotaulukko Huoltoväli Ensimmäisen käyttötunnin jälkeen 8 ensimmäisen käyttötunnin jälkeen Huoltotoimenpide • Kiristä pyöränmutterit momenttiin 95–122 N·m. • Tarkista laturin hihnan kunto ja kireys. 10 ensimmäisen käyttötunnin jälkeen • Kiristä pyöränmutterit momenttiin 95–122 N·m. • Tarkista ja säädä jarruvaijerit kytkennän tasaamiseksi.
Tärkeää: Lisää huoltotoimenpiteitä on moottorin käyttöoppaassa. Päivittäisen huollon tarkastuslista Ota tästä sivusta kopioita. Viikolle: Ma Tarkistettavat kohdat Ti Ke To Pe Tarkista turvajärjestelmän toiminta. Tarkista jarrujen toiminta. Tarkista moottorin öljypinta ja polttoainemäärä. Tyhjennä veden/polttoaineen erotin. Tarkista ilmansuodattimen rajoitinilmaisin. Tarkista, ettei jäähdyttimessä ja säleikössä ole roskia. Kuuntele, kuuluuko moottorista epätavallisia käyntiääniä.
Huoltovälitaulukko Kuva 49 VAROITUS Jos jätät avaimen virtalukkoon, joku voi vahingossa käynnistää moottorin ja vahingoittaa vakavasti lähellä olijoita. Irrota avain virtalukosta ennen huollon aloitusta. Voitelu Laakerien ja holkkien rasvaus Jos konetta käytetään normaaleissa olosuhteissa, voitele kaikki laakerit ja holkit 50 käyttötunnin välein litiumpohjaisella yleisrasvalla nro 2. Voitele laakerit ja holkit välittömästi jokaisen pesun jälkeen, luettelon mukaisesta huoltovälistä riippumatta.
• Nostovarren tappi (1 kussakin) (Kuva 53) • Akselin olkatappi (1) (Kuva 55) Kuva 53 Kuva 55 • Taka-akselin raidetanko (2) (Kuva 54) • Ohjaussylinterin pallonivelet (2) (Kuva 56) Kuva 56 • Jarrupoljin (1) (Kuva 57) Kuva 54 Kuva 57 42
Moottorin huolto Ilmanpuhdistimen huolto Tarkista, ettei ilmanpuhdistimen rungossa ole vaurioita, jotka voivat aiheuttaa ilmavuodon. Vaihda, jos runko on vaurioitunut. Tarkista koko ilmanottojärjestelmä vuotojen, vaurioiden ja löysien letkunkiristimien varalta. Huolla ilmanpuhdistimen suodatin vain silloin, kun huoltoilmaisin (Kuva 58) edellyttää sitä. Ilmansuodattimen tarpeeton vaihtaminen vain kasvattaa mahdollisuutta, että moottoriin pääsee likaa suodattimen irrotuksen yhteydessä. Kuva 59 1.
3. Irrota öljynsuodatin (Kuva 61). Kuva 62 1. Polttoainepumpun varsi Kuva 61 1. Öljynsuodatin 3. Korkeimman joutokäyntinopeuden pysäytin 2. Kaasuvaijerin liitin 4. Levitä ohut kerros puhdasta öljyä uuden suodattimen tiivisteeseen. 3. Löysää kaasuvaijerin liitintä polttoainepumpun vipuvarressa. 5. Asenna uusi öljynsuodatin suodattimen istukkaan. Käännä öljynsuodatinta myötäpäivään, kunnes kumitiiviste koskettaa suodattimen istukkaa. Kiristä sitten vielä 0,5 kierrosta.
Polttoainejärjestelmän huolto HENGENVAARA Tietyissä olosuhteissa dieselpolttoaine ja polttoainehöyryt ovat erittäin tulenarkoja ja räjähdysherkkiä. Polttoaineen aiheuttamasta tulipalosta tai räjähdyksestä voi olla seurauksena palovammoja ja omaisuusvahinkoja. • Täytä polttoainesäiliö suppilon avulla ulkona tai avoimessa tilassa, kun moottori on sammutettu ja jäähtynyt. Pyyhi läikkynyt polttoaine pois. Kuva 63 • Polttoainesäiliötä ei saa täyttää aivan täyteen.
4. Toista vaiheet 1–3 jäljellä olevien suuttimien kohdalla. Kuva 64 2. Purista molemmat polttoainesuodattimeen liitetyt letkut tukkoon, jotta polttoainetta ei pääse valumaan letkuja poistettaessa. 3. Löysää suodattimen molemmissa päissä olevat letkukiristimet ja vedä polttoaineletkut irti. 4. Työnnä letkukiristimet polttoaineletkujen päihin. 5. Työnnä polttoaineletkut uuteen suodattimeen ja kiinnitä ne letkukiristimillä.
Sulakkeet Sähköjärjestelmän huolto Sähköjärjestelmässä on kahdeksan sulaketta. Sulakerasia (Kuva 66) sijaitsee tukivarren huoltopaneelin takana. Tärkeää: Ennen kuin hitsaat konetta, irrota molemmat akun kaapelit ja irrota kumpikin johdinsarjan pistoke elektronisesta ohjausmoduulista sekä napaliitin laturista, jotta sähköjärjestelmä ei vaurioituisi.
Vetojärjestelmän huolto Vetopyörän säätö vapaalle Kone ei saa liikkua eteenpäin, kun ajopoljin on vapautettu. Jos kone ryömii, säädä seuraavasti: 1. Pysäköi kone tasaiselle pinnalle, sammuta moottori ja laske leikkuuyksiköt maahan. 2. Irrota vasen jarruvaijeri jarrupolkimesta (Kuva 68) ja kytke seisontajarru. Kuva 69 1. Lukkomutteri 2. Vedon säätönokka VAARA Vedon säätönokan säädöt viimeistellään moottorin käydessä. Tällöin on olemassa henkilövahingon vaara.
Jäähdytysjärjestelmän huolto Roskien poisto jäähdytysjärjestelmästä Poista roskat säleiköstä, öljynjäähdyttimistä ja jäähdyttimestä päivittäin. Puhdista useammin likaisissa olosuhteissa. 1. Sammuta moottori ja irrota virta-avain virtalukosta. 2. Puhdista moottoritila huolellisesti kaikista roskista. 3. Vapauta pidätin ja avaa takasäleikkö (Kuva 71). Kuva 70 1. Vastamutteri 2. Raidetanko 3. Avaimen aukko 3. Kierrä raidetankoa käyttämällä avaimen aukkoa 4.
Jarrujen huolto Jarrujen säätö Säädä ajojarruja, jos jarrupolkimen vapaaliike on yli 25 mm tai kun jarrut eivät toimi tehokkaasti. Vapaa liike on etäisyys, jonka jarrupoljin liikkuu, ennen kuin jarruvastus tuntuu. 1. Jarrupolkimien vapaa liike pienenee, kun jarruja kiristetään löysäämällä jarruvaijerin kierteisessä päässä olevaa etumaista mutteria (Kuva 74). Kuva 72 1. Öljynjäähdytin 2. Öljynjäähdyttimen salvat 6.
Hihnan huolto Tarkista laturin hihnan kunto ja kireys ensimmäisen päivän käytön jälkeen ja sitten 100 käyttötunnin välein. Laturin hihnan kiristys 1. Avaa konepelti. 2. Tarkista laturin hihnan kireys painamalla sitä (Kuva 76) laturin ja kampiakselin hihnapyörien puolivälistä 10 kg:n voimalla. Kuva 75 1. Jarruvaijerit 3. Seisontajarrun salpa 2. Ruuvit (2) 4. Jarrun pidätin 2. Löysää kaksi ruuvia, joilla seisontajarrun salpa on kiinni rungossa (Kuva 75). 3.
Hydraulijärjestelmän huolto vihreällä alueella. Kun ilmaisin on punaisella alueella, vaihda hydraulisuodattimet. Hydraulinesteen vaihto Vaihda hydraulineste 800 käyttötunnin välein normaaliolosuhteissa. Jos neste saastuu, ota yhteys paikalliseen Toro-jälleenmyyjääsi, sillä koko järjestelmä on huuhdeltava. Saastunut neste näyttää maitomaiselta tai mustalta puhtaaseen öljyyn verrattuna. 1. Pysäytä moottori ja nosta konepelti. 2.
VAARA Paineella suihkuava hydraulineste voi läpäistä ihon ja aiheuttaa vammoja. • Varmista, että kaikki hydrauliletkut ja -putket ovat hyvässä kunnossa ja että kaikki hydrauliputkien liittimet ovat tiukalla, ennen kuin lisäät järjestelmän painetta. • Pidä keho ja kädet kaukana vuotavista rei’istä ja suuttimista, joista suihkuaa korkeapaineista hydraulinestettä. • Etsi hydraulinestevuotoja pahvin tai paperin avulla. • Poista paine varovasti hydraulijärjestelmästä, ennen kuin huollat järjestelmää. Kuva 80 1.
Leikkuuyksikköjärjestelmän huoltaminen Leikkuuyksiköiden läppäys VAARA Kelojen tai muiden liikkuvien osien koskettaminen saattaa johtaa loukkaantumiseen. • Pidä sormet, kädet ja vaatteet etäällä keloista ja muista liikkuvista osista. • Älä yritä kääntää keloja kädellä tai jalalla moottorin käydessä. Kuva 82 1. Leikkuupiirin testiportit (2) Huomaa: Läppäyksen aikana etuyksiköt toimivat yhdessä ja takayksiköt toimivat yhdessä. 1.
Varastointi 6. Määritä läpättävät kelat valitsemalla joko etu- tai takaläppäysvipu tai molemmat (Kuva 84). Ajoyksikön valmistelu HENGENVAARA 1. Puhdista ajoyksikkö, leikkuuyksiköt ja moottori huolellisesti. Henkilövahinkojen välttämiseksi pysy pois leikkuuyksikköjen lähettyviltä, ennen kuin jatkat. 2. Tarkista rengaspaine. Täytä kaikki ajoyksikön renkaat paineeseen 83–103 kPa (12–15 psi). 7. Kun leikkuunohjausvipu on leikkuuasennossa, siirrä Käytössä / pois käytöstä -kytkin Käytössä-asentoon.
Kaaviot Hydraulikaavio, mallit 5210 & 5410 (Rev.
Hydraulikaavio, mallit 5510 & 5610 (Rev.
Kytkentäkaavio (Rev.
Huomautuksia:
Toro;n yleinen kaupallisten tuotteiden takuu Kahden vuoden rajoitettu takuu Ehdot ja takuunalaiset tuotteet Toro Company ja sen sisaryhtiö Toro Warranty Company antavat yhteisen sopimuksensa mukaisesti tälle Toron kaupalliselle tuotteelle (”tuote”) kahden vuoden tai 1 500 käyttötunnin* (sen mukaan, kumpi saavutetaan ensin) materiaali- ja valmistusvirhetakuun. Jos takuuehdot täyttyvät, korjaamme tuotteen veloituksetta. Tähän sisältyy vianmääritys, työ, osat ja kuljetus.