Register your product and get support at www.philips.
Cuprins 1 2 3 4 5 RO Important 3 6 Siguranša Întrešinere Legal Sustenabilitate Ajutor şi asistenšă 3 5 6 8 10 Utilizarea televizorului 11 Controale TV Vizionarea la televizor Vizualizarea ghidului de programe Vizionarea 3D Redarea fişierelor multimedia Smart TV TV Interactiv 11 13 17 19 20 24 26 7 Utilizarea capacităšilor avansate ale televizorului 27 8 Pauză TV Înregistrarea emisiunilor TV Utilizarea Skype™ Redarea jocurilor Vizualizare Teletext Setarea blocărilor şi cronometrelor 27 29
Siguranša Precaušii Citiši şi înšelegeši toate instrucšiunile înainte de a utiliza televizorul. Garanšia produsului nu se aplică în cazul în care eventuala deteriorare se datorează nerespectării acestor instrucšiuni. Risc de şoc electric sau incendiu! Niciodată nu expuneši televizorul la ploaie sau apă. Niciodată nu puneši recipiente cu lichid, cum ar fi vaze de flori, lângă televizor.
Componente ale acestui produs pot fi confecšionate din sticlă. A se mânui cu grijă pentru a evita rănirea şi deteriorarea. Risc de rănire a copiilor! Urmaši aceste precaušii pentru a preveni răsturnarea televizorului şi lovirea copiilor: Nu aşezaši niciodată televizorul pe o suprafašă acoperită de un material textil sau alt material care poate fi tras. Asiguraši-vă că nicio parte a televizorului nu atârnă deasupra marginii suprafešei.
Ecran Risc de deteriorare a ecranului televizorului! Niciodată nu atingeši, nu împingeši, nu frecaši şi nu loviši ecranul cu obiecte, indiferent care sunt acestea. Scoateši televizorul din priză înainte de curăšare. Curăšaši televizorul şi rama cu o lavetă moale şi umedă şi ştergeši uşor. Niciodată nu utilizaši alcool, substanše chimice sau agenši de curăšare de uz casnic pentru curăšarea televizorului.
Legal Notă 2013 © TP Vision Netherlands B.V. Toate drepturile rezervate. Specificašiile pot fi modificate fără preaviz. Mărcile comerciale sunt proprietatea Koninklijke Philips Electronics N.V. sau a dešinătorilor respectivi. TP Vision Netherlands B.V. îşi rezervă dreptul de a modifica produsele în orice moment, fără a fi obligată să ajusteze componentele anterioare în conformitate cu respectiva modificare.
Open source Acest produs conšine software licenšiat în baza unei licenše open source. Pentru luările la cunoştinšă şi textele licenšelor, consultaši manualul de utilizare electronic inclus în produs. TP Vision Netherlands B.V. se oferă prin prezenta să livreze la cerere o copie a codului sursă complet corespunzător pentru pachetele de software open source cu drepturi de autor utilizate în cadrul acestui produs, pentru care este solicitată această ofertă de către licenšele respective.
DESPRE CONŠINUTUL VIDEO DIVX: DivX® este un format video digital creat de către DivX, LLC, o filială a Rovi Corporation. Acesta este un dispozitiv oficial DivX Certified® care redă conšinut video DivX. Vizitaši divx.com pentru informašii suplimentare şi aplicašii software pentru conversia fişierelor în format video DivX. DESPRE DIVX VIDEO-ON-DEMAND: Acest dispozitiv DivX Certified® trebuie să fie înregistrat pentru a reda filme DivX Video-on-Demand (VOD) achizišionate. Pentru a obšine codul dvs.
Gestionare energie: O gestionare avansată a energiei vă ajută să economisiši energia consumată de acest televizor. Pentru a vizualiza modul în care setările personalizate ale televizorului dvs. afectează consumul relativ de energie al acestuia, apăsaši , apoi selectaši [Configurare] > [Vizionaši demo.] > [Demo Active Control]. Produsul dumneavoastră conšine baterii asupra cărora se aplică Directiva Europeană 2006/66/EC, care nu pot fi evacuate împreună cu gunoiul menajer.
Ajutor şi asistenšă Utilizarea meniului Ajutor Pentru a accesa meniul pe ecran [Asistenšă], apăsaši Buton albastru. Pentru a ieşi din meniul [Asistenšă], apăsaši . Vizitarea site-ului web Philips Dacă nu puteši găsi ceea ce doriši în [Asistenšă] de pe ecran, vizitaši site-ul web de asistenšă Philips la adresa www.philips.com/support.
Senzori şi indicatori Română 2 Utilizarea televizorului Controale TV Controale posterioare 1. LED indicator de standby şi senzor de telecomandă LED-ul de standby indică starea de standby a televizorului dvs. Îndreptaši telecomanda către senzor. Asiguraši-vă că linia dintre telecomandă şi televizor nu este blocată. Telecomandă 1. (Standby): Porniši sau opriši televizorul. 2. CH +/-: Comutaši la canalul următor sau anterior. 3. (SOURCE): Priviši la un dispozitiv conectat. 4.
6. (Acasă): Accesaši meniul Acasă. 7. OK: Confirmaši o introducere sau o selecšie. 8. SMART TV: Accesaši Smart TV. 9. (Butoane pentru navigare): Navigaši prin meniuri şi selectaši elemente. 18. Butoane colorate: Selectaši sarcini sau opšiuni. Butoanele funcšionează conform serviciilor oferite de furnizorul de servicii. 19. SUBTITLE: Activaši sau dezactivaši subtitrările. 20. 0-9 (Butoane numerice): Selectaši canalele TV sau introduceši text. 21. TEXT: Activaši sau dezactivaši serviciul teletext.
Cu aplicašia 'Philips MyRemote' pentru smartphone, puteši folosi dispozitivul smartphone drept telecomandă secundară şi chiar drept tastatură. De asemenea, puteši urmări pe ecranul televizorului o prezentare de diapozitive cu imaginile de pe smartphone. Notă: Asiguraši-vă că televizorul şi dispozitivul dvs. smartphone sunt conectate la aceeaşi rešea locală. Pentru mai multe informašii, consultaši Conectarea televizorului > Conectarea la o rešea şi la Internet (Pagina 66).
Reglarea volumului televizorului Comutarea între canalele TV Mărirea sau micşorarea volumului la televizor Apăsaši +/- de pe telecomandă. Apăsaši +/- de pe televizor Dezactivarea sau restabilirea volumului televizorului Apăsaši de pe telecomandă pentru a activa sunetul. Apăsaši din nou pentru a restabili sunetul. Reglarea volumului căştilor 1. Apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Setări TV] > [Sunet] > [Volum căşti], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši un nivel.
După instalarea canalelor, puteši: Filtra canalele. Comuta între canale prin antenă şi canale prin cablu. Redenumi canalele. Reordonaši canale. Bloca un canal. Ascultaši radio digital. Filtrarea canalelor 1. În timp ce priviši la televizor apăsaši LIST. 2. Apăsaši OPTIONS, apoi selectaši [Filtru]. 3. Selectaši o opšiune, apoi apăsaši OK. [Digit + Analog]: Afişaši toate canalele din lista de canale. [Canale TV digitale]: Afişaši doar canalele digitale.
Ascultarea radioului digital Dacă sunt disponibile canale radio digitale, le puteši asculta. Acestea sunt instalate automat când instalaši canalele TV. 1. Când priviši la televizor, apăsaši LIST. Lista de canale este afişată. 2. Apăsaši OPTIONS. 3. Selectaši [Filtru] > [Radio], apoi apăsaši OK. 4. Selectaši un canal radio, apoi apăsaši OK. Vizionarea utilizând dispozitivele conectate Înainte de a putea privi la un dispozitiv, conectaši dispozitivul la televizor.
Puteši modifica formatul imaginii pentru a se potrivi sursei video. 1. Apăsaši FORMAT. 2. Selectaši un format de imagine, apoi apăsaši OK. Formatele de imagine disponibile sunt în funcšie de sursa video: [Umplere automată]: Reglează imaginea pentru a umple tot ecranul (subtitrările rămân vizibile). Recomandat pentru o distorsiune minimă a ecranului, dar nu pentru HD sau PC. [Zoom automat]: Măreşte imaginea pentru a umple tot ecranul.
Personalizarea ghidului de programe de la furnizor Puteši personaliza acum informašiile afişate pentru: A vă aminti când începe un program. A afişa doar canalele preferate. A schimba ziua afişării. A programa înregistrările programelor. Consultaši Utilizarea capacităšilor avansate ale televizorului > Înregistrarea emisiunilor TV > Programare înregistrări (Pagina 30). Notă: Opšiunile pot varia în funcšie de informašiile despre program disponibile de la furnizor. 1.
De ce aveši nevoie? Televizorul dvs. este un televizor 3D. Înainte de a viziona 3D, citiši informašiile din avertismentul pentru sănătate din Important > Siguranšă > Avertisment pentru sănătate legat de 3D (Pagina 4). Pentru a viziona conšinut 3D pe acest televizor, utilizaši ochelarii 3D activi marca Philips PTA508 sau PTA518 (vânduši separat). Notă: Ochelarii 3D de la alši producător pot reduce sau pierde efectul 3D. Anumite formate 3D nu sunt acceptate.
Selectarea formatului de intrare 3D Televizorul detectează dacă este disponibil conšinut 3D şi vă anunšă să vă puneši ochelarii 3D pentru a putea viziona. Dacă televizorul nu poate detecta semnalul 3D din cauza unui marcator de semnal 3D lipsă, acesta afişează imagini care se suprapun. Pentru a comuta imaginile suprapuse în formatul 3D, modificaši formatul 3D. 1. Apăsaši OPTIONS. 2. Selectaši [Imagine şi sunet] > [Setări 3D]. 3. Selectaši o setare, apoi apăsaši OK.
2. Activaši partajarea conšinutului media pe calculator utilizând serverul media. Pentru informašii suplimentare despre modul de configurare a serverului media, consultaši site-ul web al serverului media. Redarea fişierelor 1. Apăsaši SOURCE. 2. Selectaši [Răsfoire rešea], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši un fişier din browserul de conšinut, apoi apăsaši OK pentru a începe redarea. 4. Apăsaši Butoane de redare pentru a controla redarea. 5.
Opšiuni de redare Vizionare video 1. Selectaši în bara superioară. 2. Selectaši un clip video, apoi apăsaši OK. 3. Opšional: Pentru a reda toate clipurile video dintr-un folder, selectaši un clip video, apoi selectaši [Redare toate]. Pentru a sări la clipul video anterior sau următor, apăsaši CH+ sau CH -. Pentru a întrerupe clipul video, apăsaši OK. Apăsaši OK din nou pentru a relua redarea. Pentru a sări înainte sau înapoi 10 secunde, apăsaši sau . Pentru a căuta înainte sau înapoi, apăsaši sau .
Redare DivX® VOD (Video On Demand) Acest televizor este DivX Certified(R) şi redă clipuri video DivX Video-On-Demand la înaltă calitate. Pentru a reda clipuri video DivX VOD dintr-un magazin video sau de pe computer, trebuie mai întâi să activaši DivX VOD pe televizor. Activarea DivX VOD a televizorului este gratuită.
Smart TV Ce puteši face NonPu blish Cu Aplicašii Internet (Aplicašii), care sunt site-uri Web special adaptate pentru televizor, vă puteši bucura de aceste caracteristici şi puteši: Citi titlurile ziarelor Viziona şi închiria filme Consulta prognoza meteo Recuperarea programelor TV pe care le-aši pierdut Aflaši mai multe despre serviciile Smart TV pe site-ul web al forumului Smart TV, www.supportforum.philips.com. Notă: Serviciile şi aplicašiile Smart TV variază de la šară la šară.
Puteši accesa aplicašii prin intermediul paginii de pornire Smart TV. Pictogramele din această pagină reprezintă aplicašiile instalate pe televizor. Pentru a accesa o aplicašie, selectaši aplicašia, apoi apăsaši OK pentru a confirma. Adăugarea aplicašiilor 1. Selectaši [Galerie Apps], apoi apăsaši OK. 2. Selectaši o aplicašie, apoi apăsaši OK pentru a o adăuga la ecranul de pornire. 3. Urmaši instrucšiunile de pe ecran pentru adăugarea aplicašiei. Sfaturi: Puteši căuta aplicašii disponibile în alte šări.
Închiderea unui film Urmaši instrucšiunile pe ecran pentru a închiria şi urmări clipul video. 1. Deschideši o aplicašie dintr-un magazin video. S-ar putea să fie necesar să vă înregistraši sau să introduceši informašiile de conectare. 2. Selectaši un film. 3. Efectuaši plata online. 4. Începeši să vizionaši filmul.
Pauză TV Ce puteši face În timp ce vizionaši un canal digital, puteši trece pe pauză un program pentru a răspunde la telefon sau pentru a face o pauză. Transmisiunea este stocată pe o unitate hard disk USB care este conectată la televizor. Puteši relua în orice moment redarea programului. Notă: Puteši trece pe pauză un program timp de maximum 90 de minute. De ce aveši nevoie? Reglaši televizorul pentru a recepšiona canale digitale.
Trecerea pe pauză a unei transmisiuni TV 1. Conectaši unitatea hard disk USB direct la televizor sau, dacă intenšionaši să conectaši în viitor alte dispozitive USB, conectaši unitatea hard disk USB printr-un hub USB. 2. Porniši televizorul şi unitatea hard disk USB dacă aceasta dispune de o sursă de alimentare externă. 3. Comutaši la un canal TV digital. 4. Apăsaši pentru a începe formatarea unităšii hard disk USB. 5. Urmaši instrucšiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de formatare.
Comutaši sursa pentru a viziona conšinutul de pe un dispozitiv conectat, cum ar fi un player de discuri Blu-ray sau un receptor digital. Înregistrarea emisiunilor TV Ce puteši face Dacă televizorul dvs. poate primi ghiduri de programe, puteši înregistra programe TV pe o unitate hard disk USB. Puteši înregistra programe TV atât curente, cât şi viitoare. Notă: Înregistrarea este acceptată numai în šările cu ghiduri de programe.
3. Comutaši la un canal TV digital. 4. Apăsaši pentru a începe formatarea unităšii hard disk USB. 5. Urmaši instrucšiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de formatare. Avertisment: Procesul de formatare poate dura un anumit timp. Nu închideši televizorul şi nu deconectaši unitatea hard disk USB până la finalizarea procesului. Începeši înregistrarea Înregistrarea printr-o singură atingere Puteši înregistra prin apăsarea unui singur buton programul pe care îl urmăriši curent. 1.
Utilizarea Skype™ Ce puteši face Vizionarea înregistrărilor 1. Apăsaši . 2. Selectaši [Înr.], apoi apăsaši OK. Se afişează o lista de înregistrări. 3. Selectaši o înregistrare din listă, apoi apăsaši OK. Începe redarea înregistrării. Sortarea înregistrărilor 1. Apăsaši . 2. Selectaši [Înr.], apoi apăsaši OK. Se afişează o lista de înregistrări. 3. Apăsaši OPTIONS. 4. Selectaši o opšiune de sortare după nume, dată, data expirării sau tip, apoi apăsaši OK.
De ce aveši nevoie? O cameră video TV Philips, PTA317/00 (vândută separat), cu microfon încorporat. Consultaši Conectarea televizorului > Conectare mai multe dispozitive > Cameră apel video (Pagina 60). O conexiune la Internet. O rešea la domiciliu cu cablu sau wireless. Pentru conectarea la rešea, consultaši Conectarea televizorului > Conectarea la o rešea şi la Internet (Pagina 66). Un cont Skype. Puteši crea un cont Skype pe acest televizor sau de pe computerul dvs.
Pentru a deschide conversašii anterioare, selectaši o conversašie şi apăsaši OK. Notă: Când faceši sign cu un alt cont de Skype pe acest televizor, istoricul pentru contul anterior este şters. Starea online Pentru a vedea dacă un contact este conectat, verificaši pictograma online din dreptul acestuia. Şi starea dvs. online este afişată în pagina contactelor dvs. Pentru a schimba starea online: 1. În meniul Skype, selectaši numele dvs. de Skype, apoi apăsaši OK. 2.
Transfocarea şi panoramarea clipului video 1. În [Vizualiz. completă], selectaši [Zoom]+/- pentru a transfoca spre interior sau spre exterior. O pictogramă de transfocare şi panoramare apare deasupra afişajului video. 2. Folosiši Butoane pentru navigare de pe telecomandă pentru a panorama sau înclina camera. Opšiuni pentru apeluri video În timpul unui apel, apăsaši OPTIONS pentru a accesa aceste opšiuni: [Vizualiz. completă]: Vizualizaši contactul pe ecran complet.
Dacă o persoană vă sună pe Skype când sunteši deconectat, aceasta vă poate lăsa un mesaj vocal în poşta vocală Skype. Înainte de a putea primi mesaje vocale, trebuie să activaši poşta vocală pe contul de Skype. Acest lucru se poate face doar de pe computer. Redarea poştei vocale 1. În meniul Skype, selectaši [Istoric], apoi apăsaši OK. 2. Selectaši [Voicemails], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši mesajul vocal, apoi apăsaši OK pentru a-l reda. Ştergerea poştei vocale 1.
Începerea unui joc Setările jocurilor 1. Apăsaši SOURCE. 2. Selectaši consola de jocuri, apoi apăsaši OK. 3. Dacă este nevoie, încărcaši un disc cu jocuri pe consolă, apoi selectaši un joc pe care să îl jucaši. 4. Urmaši instrucšiunile pe ecran pentru a începe jocul. Setări de imagine pentru jocuri Puteši optimiza afişajul televizorului pentru jocuri fără întârzierea imaginii. 1. Apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Setări TV] > [Imagine], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši [Joc sau calculator] > [Joc].
Subpagini 1. În timp ce vizualizaši teletextul, apăsaši OPTIONS. 2. Selectaši o opšiune: [Înghešare pagină] / [Dezghešare pagină]: Îngheašă sau dezgheašă pagina curentă. [Ecran dublu] / [Ecran mare]: Activează sau dezactivează teletextul pe ecran dublu. Ecranul dublu afişează atât canalul curent, cât şi transmisia teletextului pe două jumătăši ale ecranului televizorului. [Imagine ansamblu T.O.P.]:Transmisiunile teletext de tip T.O.P.
Setarea blocărilor şi cronometrelor Ceas Puteši afişa un ceas pe televizor. Ceasul afişează ora care este difuzată de operatorul dvs. de servicii TV. Afişează ceasul la televizor 1. În timp ce priviši la televizor apăsaši OPTIONS. 2. Selectaši [Ceas], apoi apăsaši OK. Ceasul este afişat în colšul din dreapta sus al ecranului televizorului. Schimbarea modului ceasului Puteši modifica modul ceasului la automat sau manual.
Română Blocare sau deblocare canale 1. În meniul de blocare pentru copii, selectaši [Blocare canal]. 2. Introduceši codul de blocare pentru copii cu Butoane numerice. 3. Selectaši canalele care trebuie blocate sau deblocate. Reporniši televizorul pentru a activa blocarea. Notă: Dacă accesaši canalele din lista de canale, vi se solicită să introduceši codul de blocare. Restricšii minori Puteši seta televizorul să redea numai programele cu clasificarea pentru vârstă mai mică decât vârsta copilului dvs.
4 Schimbarea setărilor televizorului Imagine şi sunet Asistent setări Puteši selecta setările de imagine şi de sunet cu ajutorul asistentului de setări, care demonstrează imediat efectul setării alese. 1. Când priviši la televizor, apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Setări rapide imagine şi sunet], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši [Continuare], apoi apăsaši OK. 4. Urmaši instrucšiunile de pe ecran pentru a vă alege setările preferate.
[Format şi margini]: Accesează setările avansate pentru a controla formatul de afişare a imaginii. - [Format imagine]: Modifică formatul imaginii. - [Margini ecran]: Modifică dimensiunea imaginii. - [Schimbare imagine]: Dacă este disponibil, schimbă pozišia imaginii. Setări de sunet suplimentare Puteši modifica setările în meniul Sunet. 1. Apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Setări TV] > [Sunet], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši o setare pe care doriši să o modificaši, apoi apăsaši OK.
Resetarea imaginii şi a sunetului Puteši restabili setările implicite de imagine şi de sunet, în timp ce setările de instalare a canalelor rămân neschimbate. 1. Când priviši la televizor, apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Setări TV] > [Setări generale] > [Setări fabrică], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši [Resetare], apoi apăsaši OK. Toate setările televizorului (cu excepšia setărilor canalelor) sunt resetate la setările implicite din fabrică.
Actualizare listă canale Dacă ştiši frecvenša canalelor pe care doriši să le instalaši, puteši căuta şi stoca unul câte unul canalele digitale. Pentru cele mai bune rezultate, contactaši furnizorul de servicii. 1. Apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Setări canal] > [Instalare canal]. Atunci când televizorul a fost pornit pentru prima dată, s-a efectuat o instalare completă a canalelor. În mod implicit, unde există modificări la aceste liste de canale, televizorul le actualizează automat.
Copierea canalelor ATENŠIE: Această caracteristică este desemnată furnizorilor şi personalului de service. Puteši copia listele de canale de la un televizor Philips TV la altul printr-un dispozitiv de stocare USB. Nu este nevoie să căutaši canalele sau să le instalaši din nou pe al doilea televizor. Fişierul cu lista de canale este suficient de mic pentru a se potrivi oricărui dispozitiv de stocare USB.
Setările satelitului Ce puteši face Acest televizor poate recepšiona semnale de la 4 convertoare de blocare cu zgomot redus (LNB) diferite. Un convertor LNB este montat la polul de capăt al antenei rotunde, captând semnale de la un satelit. Notă: Receptarea prin satelit este disponibilă numai pentru anumite modele. [Căutare satelit] este disponibil numai dacă televizorul acceptă DVB-S. Pentru a recepšiona canale prin satelit, conectaši un receptor prin satelit la conectorul SAT de pe televizorul dvs.
Adăugarea şi eliminarea satelišilor Puteši adăuga sau elimina oricând sateliši şi puteši instala canalele din noii sateliši. Notă: Înainte de a adăuga sateliši, asiguraši-vă că tipul de conexiune este corect. Consultaši Schimbarea setărilor televizorului > Setările satelitului > Instalarea canalelor prin satelit (Pagina 45). 1. Apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Căutare satelit], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši [Adăugare satelit], apoi apăsaši OK.
1. În timp ce vizionaši un canal TV digital, apăsaši OPTIONS. 2. Selectaši [Subtitrări], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši [Subtitrare oprită], [Subtitr. pornită] sau [Automat], apoi apăsaši OK. Limbă subtitrare Atunci când este disponibilă, puteši schimba limba de subtitrare pentru canalele digitale. 1. Când priviši la televizor, apăsaši OPTIONS. 2. Selectaši [Limbă subtitrare], apoi alegeši una dintre limbile disponibile şi apăsaši OK. Limba de subtitrare este modificată pentru canalul respectiv.
Accesul pentru persoanele cu deficienše de vedere Pentru a vă asigura că este disponibilă o limbă audio pentru persoanele cu deficienše de vedere, apăsaši OPTIONS, apoi selectaši [Limbă audio]. Limbile care acceptă audio pentru persoanele cu deficienše de vedere sunt indicate de o pictogramă în formă de ochi. Selectarea boxelor sau a căştilor Puteši alege să ascultaši semnalul audio pentru persoane cu deficienše de vedere prin boxele televizorului, prin căşti sau prin ambele. 1.
Varianta demo a televizorului Puteši viziona o demonstrašie pentru a afla mai multe despre caracteristicile de pe acest televizor. 1. Când priviši la televizor, apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Vizionaši demo.], apoi apăsaši OK. 3. Selectaši o demonstrašie, apoi apăsaši OK. Mod acasă Anumite setări TV pot fi nedisponibile în modul Magazin. Pentru a vă asigura că se aplică setările corecte ale televizorului, setaši televizorul pe modul Acasă. 1. Când priviši la televizor, apăsaši . 2.
Actualizarea software-ului televizorului Atenšie: Nu opriši televizorul şi nu îndepărtaši unitatea flash USB în timpul upgrade-ului de software. Dacă se produce o pană de curent în timpul upgrade-ului, nu îndepărtaši unitatea flash USB din televizor. Televizorul va continua upgrade-ul imediat ce se reia alimentarea cu curent. Dacă se produce o eroare în timpul upgrade-ului, reluaši upgrade-ul de la început. Dacă eroarea reapare, contactaši Philips Consumer Care. 1.
Y Pb Pr Calitatea cablului Componenta video (Y Pb Pr) transmite numai semnale video. Pentru sunet, conectaši, de asemenea, la Audio L/R. Conexiunea Y Pb Pr poate primi semnale TV de înaltă definišie (HD). Faceši să corespundă culorile conectorilor Y Pb Pr cu mufele cablurilor. Înainte de a conecta dispozitive la televizorul dvs., verificaši conectorii disponibili de pe dispozitiv. Conectaši dispozitivul la televizor cu conexiunea de cea mai bună calitate disponibilă.
Conectare antenă Conectaši antena la televizor. Conectarea dispozitivelor Player de discuri Blu-ray sau DVD Conectaši playerul de discuri la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI. Conectaši playerul de discuri la televizor cu ajutorul unui cablu pe componente video (Y Pb Pr) şi al unui cablu audio L/R.
Receptor TV Română Conectaši la televizor receptorul TV prin satelit* sau digital cu ajutorul unui cablu de antenă. * Numai pentru anumite modele. Conectaši la televizor receptorul TV prin satelit sau digital cu ajutorul unui cablu HDMI. Conectaši la televizor receptorul TV digital cu ajutorul unui cablu video pe componente (Y Pb Pr) şi al unui cablu audio S/D.
Conectaši la televizor receptorul TV digital cu ajutorul unui cablu SCART. Video recorder Conectaši recorder-ul la televizor cu ajutorul unui cablu de antenă. Conectaši recorder-ul la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI.
Română Conectaši recorderul la televizor cu ajutorul unui cablu video pe componente (Y Pb Pr) şi al unui cablu audio L/R. Conectaši recorder-ul la televizor cu ajutorul unui cablu SCART. Consolă jocuri Conectaši consola de jocuri la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI.
Conectaši consola de jocuri la televizor cu ajutorul unui cablu video pe componente (Y Pb Pr) şi al unui cablu audio L/R. Sistem home theater Conectaši la televizor un sistem home theater compatibil HDMI-ARC cu un cablu HDMI. Conectaši sistemul home theater la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI şi al unui cablu audio coaxial.
Conectaši sistemul home theater la televizor cu ajutorul unui cablu SCART. Camera digitală Conectaši camera digitală la televizor cu ajutorul unui cablu USB. RO 57 Română Conectaši sistemul home theater la televizor cu ajutorul unui cablu video pe componente (Y Pb Pr) şi al unui cablu audio L/R.
Cameră video digitală Conectaši camera video digitală la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI. Conectaši camera video digitală la televizor cu ajutorul unui cablu video pe componente (Y Pb Pr) şi al unui cablu audio L/R.
Română Conectare mai multe dispozitive dispozitiv de stocare USB Conectaši unitatea hard disk USB la televizor cu ajutorul unui cablu USB. Conectaši unitatea flash USB la televizor cu ajutorul unui cablu USB.
Calculator Conectaši calculatorul la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI. Conectaši computerul la televizor cu ajutorul unui cablu DVI-HDMI şi al unui cablu audio. Cameră apeluri video Conectaši camera video TV Philips PTA317 (vândută separat) la televizor cu un cablu USB.
tastatură USB Puteši conecta o tastatură USB pentru a introduce text, precum nume de dispozitiv, pe televizor sau text pentru aplicašii Smart TV. mouse USB Puteši conecta un mouse USB pentru a naviga printre paginile de pe Internet şi pentru a putea face clic pe linkuri. Notă: Dacă aveši nevoie de conectori USB suplimentari, utilizaši un hub USB. De asemenea, puteši conecta mouse-ul USB la o tastatură USB deja conectată. Conectaši tastatura şi mouse-ul cu cablu USB la televizor.
1. Apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Setări TV] > [Setări generale] > [Setări indicator/mouse]. 3. Schimbaši setările pentru mouse. Utilizaši mouse-ul USB împreună cu televizorul dvs. OK: Butonul din stânga al mouse-ului (clic stânga). (Înapoi): Butonul din dreapta al mouse-ului (clic dreapta). Rotiša de defilare: pentru a defila în sus şi în jos într-o pagină de Internet. Notă: Mouse-ul USB nu poate naviga în meniurile televizorului.
Ce puteši face Puteši beneficia la maximum de dispozitivele compatibile HDMI-CEC cu caracteristici de control îmbunătăšite Philips EasyLink . Conectaši la televizor dispozitivele compatibile HDMI-CEC prin HDMI şi controlaši-le în acelaşi timp cu telecomanda pentru televizor. Notă: Alte mărci descriu în mod diferit funcšionalitatea HDMI-CEC. Unele exemple sunt Anynet (Samsung), Aquos Link (Sharp) sau BRAVIA Sync (Sony). Nu toate mărcile sunt complet compatibile cu Philips EasyLink.
Controlul dispozitivelor În cazul în care conectaši mai multe dispozitive HDMI-CEC care acceptă această setare, puteši controla toate aceste dispozitive cu ajutorul telecomenzii televizorului. Notă: Aceasta este o setare avansată. Dispozitivele care nu acceptă această setare nu pot răspunde la comenzile de la telecomanda televizorului. 1. Apăsaši . 2. Selectaši [Configurare] > [Setări TV] > [Setări generale] > [EasyLink] > [Telecomandă EasyLink]. 3. Selectaši [Pornit] sau [Oprit], apoi apăsaši OK.
3. Selectaši una dintre următoarele, apoi apăsaši OK. [Televizor]: Pornit în mod prestabilit. Transmite semnalul audio al televizorului prin televizor şi dispozitivul audio HDMI-CEC conectat până când dispozitivul conectat comută la controlul sistemului audio. După aceea semnalul audio al televizorului este transmis prin dispozitivul conectat. [Amplificator]: Transmite semnalul audio prin dispozitivul HDMI-CEC conectat.
Conectarea la o rešea şi la Internet Conectare Ce puteši face Vizualizarea conšinutului media În cazul în care conectaši televizorul la o rešea la domiciliu, veši putea reda fotografiile, muzica şi imaginile video aflate pe calculatorul dvs. Consultaši Utilizarea televizorului > Redarea fişierelor multimedia (Pagina 20). Smart TV În cazul în care conectaši televizorul la o rešea de domiciliu cu o conexiune la Internet, puteši naviga pe Smart TV.
Această secšiune este destinată doar televizoarelor Wi-Fi integrat. Puteši să conectaši în mod wireless televizorul la rešeaua de domiciliu. Notă: Rešeaua wireless funcšionează în acelaşi spectru de frecvenšă de 2,4 GHz, la fel ca restul dispozitivelor din casă, cum ar fi telefoanele Dect, cuptoarele cu microunde sau dispozitivele Bluetooth, care pot determina interferenše Wi-Fi. Îndepărtaši aceste dispozitive de televizor.
Setarea conexiunii securizate cu criptare WPS 1. Pentru a seta conexiunea securizată cu un cod PIN, selectaši [Pin WPS] şi apăsaši OK. 2. Notaši codul PIN din 8 cifre afişat pe televizor şi introduceši-l în software-ul routerului de pe PC. Consultaši manualul routerului pentru a vedea unde să introduceši codul PIN. Setarea conexiunii securizate cu criptare WPA Dacă routerul are o criptare de securitate Wi-Fi Protected Access (WPA), introduceši fraza de acces cu ajutorul telecomenzii. 1.
Ce puteši face Puteši viziona canalele TV digitale criptate cu un Modul de acces condišionat (CAM). După ce introduceši CAM şi plătiši taxele de abonare, puteši viziona programele. Acest televizor acceptă atât CI (interfašă comună), cât şi CI+. CI+ acceptă programe digitale HD premium cu un nivel ridicat de protecšie la copiere. Notă: Aplicašiile, funcšiile, conšinutul şi mesajele de pe ecran depind de furnizorul de servicii CAM. Accesarea serviciilor CAM 1.
6 Depanare Probleme de ordin general Televizorul nu porneşte: Scoateši cablul de alimentare din priză. Aşteptaši un minut şi apoi reconectaši-l. Asiguraši-vă de conectarea corespunzătoare a cablului de alimentare. La pornirea, oprirea sau comutarea la modul standby a televizorului, auziši un sunet scâršâitor din carcasa televizorului: Nu este necesară nicio acšiune. Sunetul scâršâitor se datorează dilatării şi contractării normale a televizorului în timp ce acesta se răceşte şi se încălzeşte.
Probleme legate de imagine Doriši să instalaši canale TV: Consultaši Schimbarea setărilor televizorului > Instalare automată (Pagina 42) pentru instrucšiuni despre instalarea canalelor analogice sau digitale. Dacă doriši să instalaši canale TV prin satelit, consultaši Schimbarea setărilor televizorului > Setările satelitului (Pagina 45). Nu s-au găsit canale digitale în timpul instalării: Consultaši specificašiile tehnice pentru a vă asigura că televizorul acceptă DVB-T, DVB-C sau DVB-S în šara dvs.
Imaginea nu se potriveşte pe ecran - este prea mare sau prea mică: Schimbaši la un alt format de imagine. Formatul imaginii se modifică în continuare cu alte canale: În loc de formatul imaginii [Zoom automat], selectaši alt format al imaginii. Pozišia imaginii pe ecran este incorectă. Semnalele de imagine de la anumite dispozitive nu se încadrează corect în ecran. Verificaši semnalul de ieşire al dispozitivului.
Există probleme cu dispozitivele HDMI: Observaši că suportul HDCP (Protecšie a conšinutului digital de bandă largă) poate mări durata necesară televizorului pentru a afişa conšinutul de la un dispozitiv HDMI. Dacă televizorul nu recunoaşte dispozitivul HDMI şi nu este afişată nicio imagine pe ecran, comutaši sursa de la un dispozitiv la altul şi înapoi. Dacă există întreruperi intermitente de sunet, asiguraši-vă că setările de ieşire din dispozitivul HDMI sunt corecte.
Rešeaua wireless este distorsionată sau nu este găsită: Asiguraši-vă că rešeaua wireless nu este deranjată de cuptoarele cu microunde, de telefoanele DECT sau de alte dispozitive WiFi din vecinătate. Dacă rešeaua wireless nu funcšionează, încercaši o conexiune de rešea cu cablu. Asiguraši-vă că paravanele de protecšie din rešeaua dvs. permit accesul la conexiunea TV wireless. Contactaši Philips Avertisment: Nu încercaši să reparaši dumneavoastră televizorul.
Putere şi recepšie Specificašiile produsului pot fi modificate fără preaviz. Alimentare Sursă de alimentare rešea: CA 220-240 V (50-60Hz) Consum de energie în standby: < 0,3 W Temperatura ambientală: 5 până la 40 de grade Celsius Pentru consum de energie, consultaši specificašiile produsului la www.philips.com/support. Puterea nominală specificată pe eticheta produsului reprezintă consumul de energie pentru acest produs în timpul utilizării normale la domiciliu (IEC 62087 Ed.2).
Multimedia Notă: Denumirile fişierelor multimedia nu trebuie să depăşească 128 de caractere. Conexiuni multimedia acceptate USB: Conectaši doar acele dispozitive USB care consumă 500 mA sau mai pušin. - NTFS, FAT 16 (doar în citire) - FAT 32 Ethernet LAN RJ-45 Formate audio/video acceptate Formate audio/video acceptate RO 76 Fişiere imagine acceptate JPEG: *.jpg, *.jpeg, *.mpo GIF (87a, 89a): *.gif PNG: *.png BMP: *.bmp, *.dib JPS: *.jps PNS: *.pns BMS: *.
Română Formate audio/video acceptate Formate audio/video acceptate Formate audio/video acceptate Formate audio/video acceptate RO 77
Formate audio acceptate Formate audio acceptate Formate de subtitrare acceptate Codarea caracterelor Windows-1250 (CP-1250): latină Europa Centrală şi Europa de Est (cehă, maghiară, poloneză, slovacă, slovenă, croată, română, serbă) Windows-1251 (CP-1251): chirilică Windows-1252 (CP-1252): latină Europa de Vest Windows-1253 (CP-1253): greacă Windows-1254 (CP-1254): turcă UTF-8: codare caractere multi-byte pentru Unicode RO 78 Software-ul pentru server-ul media compatibil DLNA şi acceptat
Română Conectivitate Posterior HDMI 1 ARC: HDMI Audio Return Channel HDMI 2 INTRARE AUDIO (DVI): mini-mufă stereo de 3,5 mm REŠEA: Ethernet LAN RJ-45 SERV.
8 Index CAM, inserare - 69 3 cameră digitală - 57 cameră apeluri video - 60 cameră video digitală - 58 3D - 19 3D, avertisment pentru sănătate - 4 3D, de la 2D la 3D - 20 3D, dezactivare - 19 3D, modificare format - 19 3D, pornire - 19 A cameră video Philips - 60 canale - 14 canale analogice, instalare - 42 canale analogice, reglare fină - 43 canale analogice, subtitrări - 46 canale digitale, ascundere sau afişare - 15 canale digitale, instalare - 43 acces pentru persoanele cu deficienše de auz - 47
conectare, home theater - 56 conectare, Internet - 66 etichetă Energie - 9 F conectare, mouse - 61 film online, închiriere - 25 conectare, player de discuri - 52 format imagine - 17 conectare, receptor TV - 53 forum online - 10 conectare, recorder - 54 G conectare, rešea la domiciliu - 66 conectare, tastatură - 61 conectivitate - 79 conectori - 51 consolă de jocuri, conectare - 55 contact Philips - 10 controale posterioare - 11 Controale TV - 11 control parental - 39 cronometru oprire - 38 D dem
J R jocuri, doi jucători - 36 radio digital - 15 receptor TV, conectare - 53 L reciclare - 9 LED standby - 11 recorder, conectare - 54 limbă audio - 46 redare, fişiere computer - 20 limbă, meniu - 46 redare, fişiere USB - 21 limbă, subtitrări - 47 redenumire canale - 15 Link Pixel Plus - 65 redenumire, dispozitiv conectat - 62 listă canale - 15 reinstalare - 50 listă canale, copiere - 44 rešea la domiciliu - 66 M rešea, conectare - 66 magazin video - 25 mărci comerciale şi drepturi de
teletext, Tabel de pagini - 37 Skype, configurare - 32 teletext, text digital - 37 Skype, contacte - 32 trecere televizor pe pauză - 27 Skype, mesaje vocale - 35 TV Interactiv - 26 Skype, primire apel - 33 Skype, setări - 35 U Skype, sign in - 32 USB, redare fişiere - 21 Smart TV - 24 V Smart TV, aplicašii - 25 Smart TV, navigare - 24 Smart TV, pornire - 24 Smart TV, rešea - 66 software, actualizare digitală - 50 Română Skype, blocare contact - 32 volum - 14 W Wi-Fi integrat, configurare -
All registered and unregistered trademarks are the property of their respective owners. Specifications are subject to change without notice. Philips and the Philips’ shield emblem are registered trademarks of Koninklijke Philips Electronics N.V. and are used under license from Koninklijke Philips Electronics N.V. 2013 © TP Vision Netherlands B.V. All rights reserved. www.philips.