Register your product and get support at www.philips.
Cuprins 10.1 Timer Sleep 34 10.2 Ceas 34 10.3 Oprire automată 34 1 Noul dumneavoastră televizor 3 1.1 Pause TV şi înregistrări 3 1.2 EasyLink 3 11 Fotografii, clipuri video şi muzică 35 2 Configurarea 4 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6 11.1 De pe o conexiune USB 35 Citiţi despre siguranţă 4 Suportul televizorului şi montajul pe perete 4 Sugestii de poziţionare 4 Cablu de alimentare 4 Cablu antenă 4 Antenă satelit 5 12 Pauză TV 37 12.1 Pauză TV 37 13 Înregistrare 38 13.1 De ce aveţi nevoie 38 13.
1 Noul dumneavoastră televizor 1.1 Pause TV şi înregistrări În cazul în care conectaţi un hard disk USB, puteţi pune pauză şi înregistra o emisiune de la un canal digital de televiziune. Întrerupeţi temporar emisiunea şi răspundeţi la un apel telefonic urgent sau, pur şi simplu, luaţi o pauză de la meci, în timp ce televizorul înregistrează transmisiunea pe hard disk-ul USB. Ulterior, puteţi relua vizionarea. 1.
TP Vision Europe B.V. nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru montarea incorectă sau orice tip de montare care poate produce accidente sau vătămări corporale. 2 Configurarea 2.1 2.3 Citiţi despre siguranţă Sugestii de poziţionare Înainte de a folosi televizorul, citiţi instrucţiunile de siguranţă. - Poziţionaţi televizorul astfel încât lumina să nu cadă direct pe ecran. - Poziţionaţi televizorul la o distanţă de până la 15 cm de perete.
2.5 Cablu antenă Introduceţi bine mufa antenei în intrarea pentru ANTENĂ din partea posterioară a televizorului. Puteţi conecta propria antenă sau vă puteţi conecta la un semnal de antenă de la un sistem de distribuţie de antenă. Utilizaţi un conector IEC de antenă RF coaxial de 75 ohmi. Utilizaţi această conexiune de antenă pentru semnalele de intrare DVB-T şi DVB-C. 2.6 Antenă satelit Ataşaţi conectorul satelit tip F la conexiunea prin satelit SAT din partea posterioară a televizorului.
3 Conexiuni 3.1 Sugestii despre conexiuni EasyLink HDMI CEC Ghid de conectivitate Dacă dispozitivele dvs. sunt conectate cu HDMI şi sunt prevăzute cu tehnologie EasyLink, le puteţi controla cu ajutorul telecomenzii. Este necesar ca EasyLink HDMI CEC să fie pornit pe televizor şi pe dispozitivul conectat. Întotdeauna conectaţi la televizor dispozitivul care dispune de conexiunea cu cea mai bună calitate.
Configurare EasyLink Televizorul este livrat cu funcţia EasyLink activată. Asiguraţi-vă că toate setările HDMI CEC sunt configurate corect la dispozitivele EasyLink conectate. Este posibil ca EasyLink să nu funcţioneze cu dispozitive de alte mărci. Ieşire audio - optică HDMI CEC pe alte mărci Funcţionalitatea HDMI CEC are diferite nume, în funcţie de marcă. Unele exemple sunt: Anynet, Aquos Link, Bravia Theatre Sync, Kuro Link, Simplink şi Viera Link. Nu toate mărcile sunt complet compatibile cu EasyLink.
Contactaţi o televiziune digitală pentru mai multe informaţii despre termeni şi condiţii. Setări EasyLink Televizorul este livrat cu toate setările EasyLink activate. Puteţi dezactiva orice setare EasyLink în mod independent. EasyLink Pentru a dezactiva complet EasyLink . . . CAM 1. Apăsaţi pe şi selectaţi Configurare, apoi apăsaţi pe OK. 2. Selectaţi Setări TV > Setări generale > EasyLink. 3. Selectaţi EasyLink. 4. Selectaţi Oprit şi apăsaţi OK. 5.
Oprire automată 3.6 Opriţi acest temporizator automat, dacă utilizaţi numai telecomanda dispozitivului Set-top box. Procedaţi astfel pentru a nu permite televizorului să se oprească automat, după o perioadă de 4 ore în care nu se apasă pe niciun buton al telecomenzii televizorului. Sistem Home Theatre - HTS Conectarea HTS Utilizaţi un cablu HDMI pentru conectarea unui sistem Home Theatre (HTS) la televizor. Puteţi conecta un sistem Philips SoundBar sau HTS cu player de discuri încorporat.
Setări de ieşire audio dispuneţi de un Sistem Home Theatre fără procesare a sunetelor multicanal, selectaţi Stereo. Întârziere ieşire audio Pentru setarea formatului de ieşire audio . . . Sincronizarea automată a semnalului audio cu semnalul video 1. Apăsaţi pe şi selectaţi Configurare, apoi apăsaţi pe OK. 2. Selectaţi Setări TV > Sunet > Avansat > Format ieşire audio. 3. Selectaţi Multicanal sau Stereo. 4. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul.
3.7 HDMI Player Blu-ray Pentru calitate optimă, conectaţi consola de jocuri la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI de mare viteză. Utilizaţi un cablu HDMI de mare viteză pentru conectarea playerului Blu-ray la televizor. Dacă playerul Blu-ray dispune de tehnologie EasyLink HDMI CEC, îl puteţi controla prin intermediul telecomenzii televizorului. SD audio-video/Scart Conectaţi consola de jocuri cu un cablu compus (CVBS) şi un cablu audio S/D la televizor. În cazul în care consola dvs.
spaţiu pe disc de minim 250 GB. 3.11 Unitate flash USB Puteţi să vizualizaţi fotografii sau să redaţi muzică şi clipuri video de pe o unitate flash USB conectată. Introduceţi o unitate flash USB într-unul din porturile USB ale televizorului când acesta este pornit. ghid TV Înainte de a lua decizia de achiziţionare a unui hard disk USB pentru înregistrări, puteţi verifica dacă înregistrarea canalelor TV digitale este posibilă în ţara dvs. Apăsaţi pe butonul TV GUIDE al telecomenzii.
SD audio-video/Scart Setări Puteţi utiliza o conexiune HDMI, YPbPr sau SCART, pentru a vă conecta camera video. În cazul în care camera video dispune numai de ieşiri Video (CVBS) şi Audio S/D, utilizaţi un adaptor Video Audio L/R la SCART pentru cuplarea la conexiunea SCART. Setare ideală monitor Notă: cablul CVBS la adaptorul Scart nu este inclus în televizor.
4 Pornire 4.1 Pornit sau în standby Asiguraţi-vă că aţi conectat mufa de alimentare în partea posterioară a televizorului înainte de a porni televizorul. Dacă indicatorul luminos roşu este stins, apăsaţi butonul de pornire de pe partea laterală a televizorului pentru a trece televizorul pe standby; indicatorul roşu se va aprinde. Cu televizorul în standby, apăsaţi pe pe telecomandă, pentru a porni televizorul.
3. INFO Pentru a deschide sau a închide informaţiile despre program. 5 Telecomandă 4. BACK Pentru a reveni la canalul selectat anterior. Pentru a închide un meniu fără a modifica nicio setare. 5.1 Prezentare generală a tastelor 5. HOME Pentru a deschide sau a închide meniul Home. Tabel de pagini 6. EXIT Pentru a reveni la vizualizare TV. 7. OPTIONS Pentru a deschide sau a închide meniul Opţiuni. 8. Tasta OK Pentru confirmarea unei selecţii sau a unei setări. 9.
5.2 Senzor IR Totuşi, televizorul poate, de asemenea, primi comenzi de la o telecomandă care utilizează infraroşiile (IR) pentru trimiterea de comenzi. Dacă utilizaţi o asemenea telecomandă, asiguraţi-vă întotdeauna că îndreptaţi telecomanda spre senzorul de infraroşii situat în partea din faţă a televizorului. 5.3 Baterii 1. Glisaţi capacul compartimentului în direcţia indicată de săgeată. 2. Înlocuiţi bateriile vechi cu 2 baterii tip AAA-LR03-1,5 V.
6 Listă de canale Canale TV Vizualizarea listei de canale întregi 6.1 1. În timp ce urmăriţi un canal TV, apăsaţi pe LIST pentru a deschide lista de canale. 2. Apăsați OPTIONS pentru a deschide meniul Opțiuni. 3. Selectați Listă, apoi puteți selecta Toate, Favorite, Radio și Canale noi. Vizionarea canalelor TV Schimbarea canalelor Pentru a urmări canale TV, apăsaţi pe . Televizorul se reglează pe frecvenţa canalului TV pe care l-aţi vizionat ultima dată.
anumitor furnizori/operatori de televiziune, televizorul blochează numai programele cu restricţie de vârstă ridicată. Redenumire canale Puteţi redenumi canalele din lista de canale. Setarea sau modificarea codului de blocare 1. Selectaţi canalul pe care doriţi să îl redenumiţi într-una dintre listele de canale. 2. Apăsaţi pe OPTIONS. 3. Selectaţi Redenumire şi apăsaţi pe OK. Pentru setarea codului de blocare sau pentru modificarea codului actual . . . 1.
Unele dispozitive care recepţionează canale TV pot oferi, de asemenea, funcţia Text. Pentru a deschide Textul de la un dispozitiv conectat . . . Text/Teletext Pagini teletext 1. Apăsaţi , selectaţi dispozitivul şi apăsaţi OK. 2. În timp ce vizionaţi un canal pe dispozitiv, apăsaţi OPTIONS, selectaţi Afişare taste dispozitiv şi selectaţi tasta , apoi apăsaţi OK. 3. Apăsaţi pentru a ascunde tastele dispozitivului. 4. Pentru a închide Textul, apăsaţi din nou pe .
4. Selectaţi limbile preferate pentru Text. 5. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul. Pentru a selecta o limbă de subtitrare atunci când niciuna dintre limbile dvs. preferate nu este disponibilă . . . 1. Apăsaţi pe OPTIONS. 2. Selectaţi Limbă subtitrare, selectaţi o limbă pe care doriţi să o utilizaţi temporar şi apăsaţi OK. Teletext 2.5 Dacă este disponibil, Teletext 2.5 oferă mai multe culori şi grafică mai bună. Teletext 2.
2. Selectaţi Setări TV > Setări generale > Limbă meniu şi apăsaţi pe OK. 3. Selectaţi limba dorită şi apăsaţi pe OK. 4. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul. Radio . 6.2 Reinstalare canale Canalele noi sunt păstrate în lista de canale Nou cât timp nu le marcaţi ca favorite sau cât timp televizorul nu se reglează pe frecvenţele acestora. Instalare canal Actualizare canale Puteţi căuta şi reinstala canalele, lăsând neatinse toate celelalte setări ale televizorului.
de canale predefinite. Folosiţi o unitate flash USB de cel puţin 1 GB. 1. Verificaţi setarea de ţară a televizorului. (Pentru a verifica această setare, apăsaţi pe , selectaţi Configurare şi apăsaţi pe OK. Selectaţi Căutare canale > Reinstalare canale şi apăsaţi pe OK. Apăsaţi pe şi apoi pe Anulare pentru a închide opţiunea Căutare canale.) Dacă ţara este corect specificată, continuaţi cu pasul 2. Dacă ţara este incorect specificată, trebuie să începeţi o reinstalare.
numerele de canale conflictuale. Trebuie să selectaţi canalul TV pe care doriţi să-l instalaţi pe un număr de canal cu mai multe canale TV. Scanare frecvenţe Selectaţi metoda de căutare a canalelor. Puteţi selecta metoda scanare rapidă şi puteţi folosi setările predefinite utilizate de majoritatea furnizorilor de cablu din ţara dvs. DVB-T + DVB-C Dacă utilizaţi o intrare de antenă DVB-T, dar şi o intrare DVB-C, puteţi configura televizorul atât pentru DVB-T, cât şi pentru DVBC.
din nou. Dacă doriţi să memoraţi canalul, selectaţi Executat şi apăsaţi OK. - Reglaj fin Pentru a regla fin un canal, selectaţi Reglaj fin şi apăsaţi pe OK. Puteţi regla fin canalul cu sau . Dacă doriţi să memoraţi canalul găsit, selectaţi Executat şi apăsaţi pe OK. - Memorare Puteţi memora canalul pe numărul de canal curent sau pe un număr de canal nou. Selectaţi Memorare canal curent sau Memorare ca şi canal nou. Puteţi reface aceşti paşi până când găsiţi toate canalele TV analogice disponibile.
7 Opţiuni listă de canale Canale prin satelit Pentru a vizualiza opţiunile listei de canale pentru canalul curent . .. 7.1 1. Cu lista Toate canalele pe ecran, selectaţi un canal şi apăsaţi pe OPTIONS. 2. Selectaţi opţiunea dorită şi apăsaţi pe OK. Vizionarea canalelor prin satelit - Numai pentru televizoarele cu tuner de satelit încorporat. Opţiuni disponibile pentru canalele prin satelit . . . Pentru a viziona canale prin satelit . . . Apăsaţi pe şi selectaţi Satelit, apoi apăsaţi pe OK.
Există două liste de canale favorite, una pentru canalele TV şi una pentru canalele prin satelit. 7.4 Creaţi-vă propria listă de canale favorite Blocarea unui canal Pentru alcătuirea unei liste a canalelor dvs. favorite . . . Puteţi bloca un canal pentru a nu permite copiilor să-l urmărească. Pentru a viziona un canal blocat, trebuie să introduceţi codul de blocare pentru copii. Nu puteţi bloca programe de pe dispozitive conectate. Blocarea canalelor prin satelit 1.
Cod de blocare pentru copii Puteţi începe o nouă instalare de sateliţi în orice moment, din meniul Configurare. Puteţi seta sau modifica Codul de blocare pentru copii. Pentru instalarea canalelor prin satelit . . . Pentru setarea codului de blocare sau pentru modificarea codului actual . . . 1. Apăsaţi pe şi selectaţi Configurare, apoi apăsaţi pe OK. 2. Selectaţi Căutare satelit şi apăsaţi pe OK. 3. Selectaţi Instalare sateliţi şi apăsaţi OK. 4. Televizorul afişează setarea curentă de instalare.
Dacă în momentul de faţă aveţi numai 1 sau 2 sateliţi instalaţi, este posibil ca setările actuale de instalare să nu permită adăugarea unui satelit suplimentar. Dacă este necesar să modificaţi setările de instalare, trebuie să reluaţi întregul proces de instalare a sateliţilor. Nu puteţi folosi opţiunea Adăugare satelit dacă este necesară modificarea unei setări. Configurare Unicable Sistemul Unicable Puteţi folosi un sistem Unicable pentru a conecta antena satelit la televizor.
2. Selectaţi Setări satelit > Limbi > Descriere audio > Boxe/Cască şi apăsaţi pe OK. 3. Selectaţi Difuzoare, Căşti sau Difuzoare + căşti şi apăsaţi pe OK. 4. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul. Dezactivarea funcţiei de actualizare automată a canalelor Puteţi opri complet televizorul pe timpul nopţii pentru a evita actualizarea canalelor. Alternativ, puteţi dezactiva actualizarea automată din meniul de configurare. 1.
Rată simbol. Introduceţi Frecvenţa şi iniţiaţi căutarea emiţătorreceptorului. 5. Dacă este găsit un emiţător-receptor, selectaţi Memorare şi apăsaţi pe OK pentru a memora noul emiţător-receptor pe dispozitivul LNB selectat. 6. Selectaţi Ieşire pentru a părăsi instalarea manuală. 7.6 Probleme cu sateliţii Televizorul nu poate identifica sateliţii pe care îi doresc sau instalează acelaşi satelit de două ori - Asiguraţi-vă că setaţi numărul corect de sateliţi în Setări, la începutul procesului de instalare.
8 Schimbare zi ghid TV Ghidul TV poate afişa programele planificate pentru zilele următoare (cu maximum 8 zile în avans). 8.1 Dacă informaţiile din Ghidul TV provin de la furnizor, puteţi apăsa pe + pentru a vizualiza programarea pentru una dintre zilele următoare. Apăsaţi pe pentru a reveni la ziua precedentă. Alternativ, puteţi apăsa pe OPTIONS şi puteţi selecta Modificare zi. Selectaţi Ziua anterioară, Astăzi sau Ziua următoare şi apăsaţi pe OK pentru a selecta ziua din program.
4. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul.
9 Surse 9.1 Lista de surse În lista de conexiuni - meniul Surse - puteţi găsi dispozitivele conectate la televizor. Din meniul Surse puteţi comuta pe un dispozitiv. Meniul Surse 9.3 Pentru a deschide meniul Surse, apăsaţi pe SOURCES. Pentru a comuta la un dispozitiv conectat, selectaţi dispozitivul cu săgeţile (stânga) sau (dreapta) şi apăsaţi pe OK. Pentru a închide meniul Sursă fără a comuta la un dispozitiv, apăsaţi din nou pe SOURCES.
3. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul. 10 Temporizatoare şi ceas 10.1 Timer Sleep Cu funcţia Temporizator pentru standby, puteţi seta televizorul să comute automat în modul standby după o perioadă presetată. Pentru a seta temporizatorul pentru standby . . . 1. Apăsaţi pe şi selectaţi Configurare, apoi apăsaţi pe OK. 2. Selectaţi Setări TV > Setări generale > Temporizator somn.
11 Vizualizare imagini Fotografii, clipuri video şi muzică În browserul USB, selectaţi Imagine şi apăsaţi OK. Opţiuni Apăsaţi pe OPTIONS. 11.1 - Începere prezentare diapozitive, Oprire prezentare diapozitive Începeţi sau opriţi prezentarea de diapozitive. De pe o conexiune USB De ce aveţi nevoie - Tranziţie prezentare diapozitive Setaţi tranziţia de la o imagine la următoarea.
Redare clipuri video În browserul USB, selectaţi Film şi apăsaţi OK. Opţiuni Apăsaţi pe OPTIONS. - Subtitrări Afişaţi subtitrările, dacă acestea sunt disponibile. - Limbă audio Redaţi limba audio dacă aceasta este disponibilă. - Repetare, Redare o dată Redaţi filmele în mod repetat sau o singură dată. - Redare aleatorie activată, Redare aleatorie dezactivată Redaţi filmele în ordine sau în mod aleatoriu. - Afişare informaţii Afişaţi numele fişierului.
12 Pauză TV 12.1 Pauză TV Puteţi întrerupe o transmisie TV pentru a o viziona mai târziu. Numai canalele TV digitale pot fi întrerupte. Trebuie să conectaţi un hard disk USB, pe care să-l folosiţi ca memorie tampon pentru preluarea transmisiei. Puteţi întrerupe o transmisie pentru un interval de maximum 90 de minute. Întreruperea sau reluarea transmisiei Pentru a întrerupe o transmisie, apăsaţi pe (Pauză). O bară de progres apare pentru scurt timp pe ecran.
13 Listă înregistrări Înregistrare Pentru a vizualiza lista de înregistrări şi înregistrările programate, apăsaţi pe , selectaţi Înregistrări şi apăsaţi pe OK. 13.1 În această listă, puteţi selecta o înregistrare de vizionat, elimina programele înregistrate, regla ora de final a unei înregistrări în curs sau verifica spaţiul liber de pe disc. De ce aveţi nevoie Pentru a înregistra un program TV trebuie să . . .
14 Setări imagine Setări Contrast lumină de fundal 14.1 Utilizând Contrast lumină de fundal, puteţi regla luminozitatea de fundal a afişajului. Imagine Pentru reglarea nivelului. . . 1. Apăsaţi pe şi selectaţi Configurare, apoi apăsaţi pe OK. 2. Selectaţi Setări TV > Imagine > Contrast lumină de fundal. 3. Apăsaţi pe (dreapta) şi ajustaţi valoarea cu (sus) sau cu (jos). 4. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul.
2. Selectaţi Setări TV > Imagine > Avansat > Nuanţă. 3. Apăsaţi pe (dreapta) şi selectaţi Normal, Cald sau Rece. Selectaţi Personalizat dacă doriţi să setaţi temperatura culorii la valoarea dorită de dvs. 4. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul. Reducere pentru MPEG Cu funcţia de Reducere artefacte MPEG, puteţi fluidiza tranziţiile digitale din imagine. Artefactele MPEG sunt în mare parte vizibile sub forma unor blocuri mici sau a unor margini zimţate ale imaginilor.
14.2 14.4 Joc sau calculator Sunet Puteţi comuta televizorul la setările de imagine ideale pentru jocuri sau pentru utilizarea televizorului ca monitor de calculator. Există o setare diferită pentru Joc sau Calculator. Dacă un dispozitiv are tipul setat în mod corect în meniul Sursă - Consolă de jocuri sau Calculator - televizorul trece automat la setarea ideală atunci când selectaţi dispozitivul.
funcţiei Difuzoare TV puteţi alege unde doriţi să ascultaţi sunetul TV şi cum doriţi să-l controlaţi. - Dacă selectaţi Oprit, veţi dezactiva permanent difuzoarele televizorului. - Dacă selectaţi Pornit, difuzoarele televizorului vor fi pornite în permanenţă. Pentru reglarea nivelului. . . 1. Apăsaţi pe şi selectaţi Configurare, apoi apăsaţi pe OK. 2. Selectaţi Setări TV > Sunet > Sunete înalte. 3. Apăsaţi pe (dreapta) şi ajustaţi valoarea cu (sus) sau cu (jos). 4.
EasyLink sau EasyLink autostart. 4. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul. Format ieşire audio Cu ajutorul Formatului de ieşire audio, puteţi seta semnalul de ieşire audio al televizorului astfel încât să corespundă capacităţilor de procesare sunet ale sistemului dvs. Home Theatre. Pentru a comuta direct pe difuzoare . . . 1. În timpul vizionării la televizor, apăsaţi pe . 2. Selectaţi Difuzoare şi selectaţi TV sau Amplificator (sistem audio). 3.
15 Eticheta energetică europeană Specificaţii Eticheta energetică europeană vă informează asupra clasei de eficienţă energetică a acestui produs. Cu cât clasa de eficienţă energetică a produsului este mai ecologică, cu atât energia consumată de acesta este mai redusă. Pe etichetă găsiţi clasa de eficienţă energetică, consumul de curent mediu al acestui produs când este în uz şi consumul de curent mediu pentru 1 an.
- Benzi pentru tuner: Hyperband, S-Channel, UHF, VHF - DVB: DVB-T (terestru, antenă) COFDM 2K/8K, DVB-T2: numai pentru tipuri de televizoare '. . .
- HDMI 1 ARC: HDMI Audio Return Channel (canal de retur HDMI) - HDMI 2 - SERV. U: port de service - ANTENĂ TV: 75 ohmi, coaxial (IEC) - SCART (RGB/CVBS): adaptor SCART - INTRARE AUDIO (DVI): mini-jack stereo de 3,5 mm - IEŞIRE AUDIO DIGITALĂ: SPDIF - Căști: mini-jack stereo de 3,5 mm 15.
16 16.2 Software Versiune software Pentru a vizualiza versiunea actuală de software instalat pe televizor . . . 16.1 Actualizare software 1. Apăsaţi pe şi selectaţi Configurare, apoi apăsaţi pe OK. 2. Selectaţi Setări software şi apăsaţi pe OK. 3. Selectaţi Informaţii despre software-ul curent şi consultaţi Versiune. 4. Apăsaţi pe , de mai multe ori dacă este necesar, pentru a închide meniul. Actualizare prin USB Poate fi necesară actualizarea software-ului televizorului.
compression library. Source: http://www.zlib.net/ This piece of software is made available under the terms and conditions of the zlib license, which can be found below. libjpeg (6b) It is a widely used C library for reading and writing JPEG image files. Source: http://libjpeg.sourceforge.net/ This piece of software is made available under the terms and conditions of the JPEG license, which can be found below. libsqlite3 (3.7.14) SQLite is a C library that implements an SQL database engine.
commercial use. Companies are welcome to use it as the basis for JPEG-related products. We do not ask a royalty, although we do ask for an acknowledgement in product literature (see the README file in the distribution for details). We hope to make this software industrial-quality --- although, as with anything that's free, we offer no warranty and accept no liability. For more information, contact jpeg-info@jpegclub.org. DirectFB LICENSE (c) Copyright 2001-2007 The DirectFB Organization (directfb.
or not licensed at all. The precise terms and conditions for copying, distribution and modification follow. do not apply to those sections when you distribute them as separate works. But when you distribute the same sections as part of a whole which is a work based on the Program, the distribution of the whole must be on the terms of this License, whose permissions for other licensees extend to the entire whole, and thus to each and every part regardless of who wrote it.
modify or distribute the Program or its derivative works. These actions are prohibited by law if you do not accept this License. Therefore, by modifying or distributing the Program (or any work based on the Program), you indicate your acceptance of this License to do so, and all its terms and conditions for copying, distributing or modifying the Program or works based on it. 6.
source code form or as a compiled binary, for any purpose, commercial or non-commercial, and by any means. The previous paragraph applies to the deliverable code in SQLite - those parts of the SQLite library that you actually bundle and ship with a larger application. Portions of the documentation and some code used as part of the build process might fall under other licenses. The details here are unclear.
running the Program). Whether that is true depends on what the Program does. 1. You may copy and distribute verbatim copies of the Program's source code as you receive it, in any medium, provided that you conspicuously and appropriately publish on each copy an appropriate copyright notice and disclaimer of warranty; keep intact all the notices that refer to this License and to the absence of any warranty; and give any other recipients of the Program a copy of this License along with the Program.
Program at all. For example, if a patent license would not permit royalty-free redistribution of the Program by all those who receive copies directly or indirectly through you, then the only way you could satisfy both it and this License would be to refrain entirely from distribution of the Program.
modify it. For example, if you distribute copies of such a program, whether gratis or for a fee, you must pass on to the recipients the same freedoms that you received. You must make sure that they, too, receive or can get the source code. And you must show them these terms so they know their rights. Developers that use the GNU GPL protect your rights with two steps: (1) assert copyright on the software, and (2) offer you this License giving you legal permission to copy, distribute and/or modify it.
technological measure under any applicable law fulfilling obligations under article 11 of the WIPO copyright treaty adopted on 20 December 1996, or similar laws prohibiting or restricting circumvention of such measures.
Corresponding Source. The information must suffice to ensure that the continued functioning of the modified object code is in no case prevented or interfered with solely because modification has been made.
Each time you convey a covered work, the recipient automatically receives a license from the original licensors, to run, modify and propagate that work, subject to this License. You are not responsible for enforcing compliance by third parties with this License. An “entity transaction” is a transaction transferring control of an organization, or substantially all assets of one, or subdividing an organization, or merging organizations.
Each version is given a distinguishing version number. If the Program specifies that a certain numbered version of the GNU General Public License “or any later version” applies to it, you have the option of following the terms and conditions either of that numbered version or of any later version published by the Free Software Foundation. If the Program does not specify a version number of the GNU General Public License, you may choose any version ever published by the Free Software Foundation.
Lesser General Public License, applies to certain designated libraries, and is quite different from the ordinary General Public License. We use this license for certain libraries in order to permit linking those libraries into non-free programs. When a program is linked with a library, whether statically or using a shared library, the combination of the two is legally speaking a combined work, a derivative of the original library.
Thus, it is not the intent of this section to claim rights or contest your rights to work written entirely by you; rather, the intent is to exercise the right to control the distribution of derivative or collective works based on the Library. In addition, mere aggregation of another work not based on the Library with the Library (or with a work based on the Library) on a volume of a storage or distribution medium does not bring the other work under the scope of this License. 3.
combined library, provided that the separate distribution of the work based on the Library and of the other library facilities is otherwise permitted, and provided that you do these two things: a) Accompany the combined library with a copy of the same work based on the Library, uncombined with any other library facilities. This must be distributed under the terms of the Sections above.
OPERATE WITH ANY OTHER SOFTWARE), EVEN IF SUCH HOLDER OR OTHER PARTY HAS BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. ________________________________________ GNU LESSER GENERAL PUBLIC LICENSE Version 3, 29 June 2007 Copyright © 2007 Free Software Foundation, Inc. http://fsf.org/ Everyone is permitted to copy and distribute verbatim copies of this license document, but changing it is not allowed.
time. Such new versions will be similar in spirit to the present version, but may differ in detail to address new problems or concerns. Each version is given a distinguishing version number. If the Library as you received it specifies that a certain numbered version of the GNU Lesser General Public License “or any later version” applies to it, you have the option of following the terms and conditions either of that published version or of any later version published by the Free Software Foundation.
otherwise, any Contribution intentionally submitted for inclusion in the Work by You to the Licensor shall be under the terms and conditions of this License, without any additional terms or conditions. Notwithstanding the above, nothing herein shall supersede or modify the terms of any separate license agreement you may have executed with Licensor regarding such Contributions. 6. Trademarks.
standby. Este un comportament normal. Când televizorul este deconectat şi reconectat la sursa de alimentare, la următoarea pornire este afişat ecranul de pornire. Pentru a porni televizorul din modul standby, apăsaţi butonul de pe telecomandă sau de pe televizor. 17 Depanare şi asistenţă 17.1 Depanare Indicatorul de standby clipeşte Canale Deconectaţi cablul de alimentare de la priză. Aşteptaţi timp de 5 minute înainte de a-l reconecta.
Schimbaţi formatul de imagine. Apăsaţi pe . - Atunci când este conectat un dispozitiv audio HDMI-CEC, acest comportament este normal. Formatul imaginii se schimbă în funcţie de canal Fotografiile, clipurile video şi muzica de pe un dispozitiv USB Selectaţi un format de imagine care nu este „automat”.
colaboratorii noştri şi adresa întrebările dvs. direct sau prin email. Puteţi descărca software nou pentru televizor sau manualul, pentru a-l citi pe calculatorul dvs. 17.5 Asistenţă Clienţi/Reparaţii Pentru asistenţă şi reparaţii, puteţi apela linia telefonică de asistenţă pentru clienţi din ţara dvs. Puteţi găsi numărul de telefon în documentaţia tipărită care însoţeşte televizorul. Sau consultaţi site-ul nostru Web www.philips.com/support.
18 Risc de vătămare corporală sau de deteriorare a televizorului Siguranţa şi întreţinerea - Pentru a ridica şi transporta un televizor de peste 25 kg sau 55 lbs este nevoie de două persoane. 18.1 Siguranţă - Dacă montaţi televizorul pe un suport, folosiţi numai suportul inclus. Prindeţi bine suportul de televizor. Puneţi televizorul pe o suprafaţă plată, plană, care poate suporta greutatea televizorului şi a standului.
Furtuni cu descărcări electrice Deconectaţi televizorul de la sursa de alimentare şi scoateţi antena înainte de furtuni cu descărcări electrice. În timpul furtunilor cu descărcări electrice, niciodată nu atingeţi nicio parte a televizorului, a cablului de alimentare sau a cablului antenei. Risc de deteriorare a auzului Evitaţi utilizarea căştilor la volum ridicat sau pentru perioade prelungite de timp.
proprietate structurală a ecranului (care se încadrează în standardele din domeniu) şi nu este o defecţiune. Conformitatea CE Acest produs este conform cu cerinţele esenţiale şi celelalte prevederi relevante ale Directivelor 2006/95/CE (joasă tensiune), 2004/108/CE (CEM) şi 2011/65/UE (ROHS). Conformitatea cu EMF TP Vision Europe B.V. fabrică şi vinde numeroase produse de larg consum, care, ca orice alte aparate electronice, au, în general, abilitatea de a emite şi de a recepţiona semnale electromagnetice.
Software MHEG Drepturile de autor pentru software-ul MHEG (Software-ul) din acest televizor (acest produs) şi incluse pentru a vă permite să utilizaţi funcţiile de televiziune interactivă sunt proprietatea S&T CLIENT SYSTEMS LIMITED (Proprietarul). Se permite utilizarea Software-ului doar în combinaţie cu acest produs. Kensington Kensington şi MicroSaver sunt mărci comerciale înregistrate în SUA ale ACCO World Corporation, cu înregistrări emise şi cereri de înregistrare în curs în alte ţări din lume.
Index 73
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Contact information Argentina 0800 444 7749 Buenos Aires 0810 444 7782 België / Belgique 070 700 035 (0,15€/min.) Bosna i Hercegovina 033 941 251 (Lokalni poziv) Brazil 0800 701 0245 Sao Paulo 2938 0245 Бълария 02 4916 273 (Национален номер) Česká republika 228880895 (Místní tarif) Danmark 3525 8314 Deutchland 0180 501 04 69 (0,14€/Min.) Ελλάδα 2111983028 (Εθνική κλήση) España 902 88 10 83 (0,10€ + 0,08€/min.