Quick Reference Guide Cooking gestures are invisible ingredients. They turn inspiration into emotions and emotions into a masterpiece. It’s all about artisanality, that’s why we take it so seriously.
Cuprins RO �����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������pag.
Twelix Artisan Std SC Oven RO Ghid de referinţă rapidă Cooking gestures are invisible ingredients. They turn inspiration into emotions and emotions into a masterpiece. It’s all about artisanality, that’s why we take it so seriously.
Ghid de referinţă rapidă VĂ MULŢUMIM CĂ AŢI ACHIZIŢIONAT UN PRODUS KITCHENAID Pentru a beneficia de servicii complete de asistenţă, vă rugăm să vă înregistraţi produsul pe www.kitchenaid.eu/register Înainte de a utiliza aparatul, citiţi cu atenţie instrucţiunile de siguranţă. Componentele şi caracteristicile cuptorului 3 1 2 6 12 7 5 5 4 13 11 8 14 15 10 16 9 19 17 20 18 1. Panou de comandă 2. Rezistenţa superioară/grillul 3. Ventilator de răcire (nu este vizibil) 4.
oven switches on: the display shows the functions or the UTILIZAREA ZILNICĂ A CUPTORULUI 1.
Accesorii Numărul de accesorii pentru cuptor poate varia în funcţie de modelul achiziţionat. Accesoriile pot fi achiziţionate separat de la Centrul de asistenţă clienţi. ACCESORIUL ARTISAN Accesoriul Artisan pentru preparare cu aburi include: capac din sticlă, raft perforat, tavă de colectare a picăturilor + rezistenţă şi suport, capac pentru priza interioară. Vă recomandăm să montaţi accesoriul conform indicaţiilor din manualul cu instrucţiuni de utilizare sau celor disponibile la adresa www.kitchenaid.eu.
Pentru instrucţiuni complete de utilizare, vă rugăm să consultaţi site-ul nostru web www.kitchenaid.eu. În plus, veţi găsi mult mai multe informaţii utile despre produsele dumneavoastră, cum ar fi reţete captivante, create şi testate de ambasadorii mărcii noastre sau de cea mai apropiată şcoală de bucătari KitchenAid.
RO Tipărit în Italia 400011163316